DHC Wound Pads tbv klauw | 12 stuks

SKU
110365
€ 6,00 € 7,26
Levertijd 2 - 5 werkdagen
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

DHC Wound Pads, zijn absorberende wond pads die u kunt aanbrengen op de klauw van uw koe. De pads zijn eenvoudig te gebruiken bij o.a. wonden aan de klauwen. U brengt de pad na behandeling aan en zet deze vast met klauwtape. In de verpakking zitten 12 stuks.

Uitstekende bescherming voor een wond aan de klauw!

Een wond aan de klauw van uw koe kan beïnvloed worden door meerdere factoren van buitenaf. Zo kan mest, vocht en vuil grote negatieve gevolgen hebben voor de wond. Een goede bescherming van de klauw en wond is daarom ook van groot belang.

Met de DHC Wound Pads zorgt u voor een uitstekende bescherming van de wond en/of klauw. De Wound Pads zijn waterproof, zacht, absorberend, ademend en zijn speciaal gemaakt voor de klauwen van een koe. Vocht, mest en vuil krijgt zo geen kans meer om in de wond te dringen.

Hoe gebruikt u de Wound Pads?
Eerst dient de klauw van de koe behandeld te worden. Heeft de klauw na behandeling een wond? Dan kunt u de wond behandelen met hoof-gel of hoof-spray. Vervolgens dekt u de wond en klauw af met een Wound Pad en zet u deze vast met klauwtape.

Specificaties:

  • Merk: DHC
  • Type: Wound Pads
  • Geschikt voor: Klauwen koe
  • Inhoud: 12 stuks
Meer informatie
EANCT6022
MerkDutch Hoofcare
DiersoortKoeien
Specifiek probleem dierKlauwaandoeningen