Gallagher Afrasteringstester & Storingsdetector | 509051

De handige 2 in 1 tester van Gallagher. Met behulp van deze FaultFinder is het opsporen van storingen in de afrastering een gemakkelijke klus. Deze tester geeft aan waar de storing zich bevindt. Compact model dus erg makkelijk om mee te nemen. 
135694
Direct leverbaar

Wanneer uw vee in het land loopt is het belangrijk om regelmatig te controleren of de juiste spanning nog aanwezig is op de draad. Dit kunt u doen met behulp van één van onze afrasteringstesters uit het assortiment.

De FaultFinder 509051 van Gallagher is een 2 in 1 tester. Zo kunt u dit handige apparaat gebruiken als een afrasteringstester, maar ook als storingsdetector. Het is een volt- en stroommeter in 1 en is te bedienen met één knop. Met de voltmeter kunt u eenvoudig de spanning op de geleider controleren. En dankzij de storingsmeter kunt u storingen of defecten gemakkelijk opsporen. In het display komt een pijl te staan die wijst in de richting waar de storing zit. Het opsporen van storingen gaat met deze FaultFinder dus erg snel. U kunt deze tester gebruiken bij diverse soorten geleiders. Daarnaast heeft de tester een compact model, waardoor u deze eenvoudig mee kunt nemen in de zak.

Specificaties:

  • Geschikt voor: testen draad, lint en koord
  • Type: afrasteringtester en storingsdetector
  • Soort: volt- en ampèremeter
  • Weergave: digitaal
  • Artikelnr. Gallagher: 509051
EAN9414701509051
MerkGallagher
Art. nr. merk509051
Soort afrasteringTesters
Geschikt voor geleidersDraad, Koord, Lint
Direct leverbaar
loader
Bezig met laden...