Gallagher Anti-diefstal kast tbv schrikdraadapparaat| 083046

In sommige gevallen is het prettig om uw afrastering wat beter te beveiligen, bijvoorbeeld wanneer het perceel ver weg ligt. Met behulp van deze universele inbraakwerende kast voorkomt u dat anderen aan uw schrikdraadapparaat en/of accu kunnen komen. De kast is gegalvaniseerd waardoor deze goed tegen verschillende weersomstandigheden kan. 
1358792
Leverdatum 06-05-2024

Voorkom diefstal of vandalisme van uw schrikdraadapparaat en accu!

Helaas komt het steeds vaker voor dat schrikdraadapparaten en/of accu's worden gestolen of vernield. Dit is erg vervelend omdat de kans dat uw dieren uitbreken groot is wanneer er geen stroom meer op de draad staat. Daarnaast is dit natuurlijk ook niet wenselijk omdat de aanschaf van deze apparaten u ook geld heeft gekost. Kies daarom voor extra bescherming met deze anti-diefstal kast! 

Met deze Gallagher inbreekwerende kast kunt u diefstal of vernieling aan uw schrikdraadapparaat voorkomen!. De speciale box is universeel te gebruiken en heeft een afmeting van 41,2 x 27 x 56,5 cm. U kunt de kast verbinden met het schrikdraadapparaat, zodat deze onder spanning staat. Doordat de kast gegalvaniseerd is, kan deze goed tegen verschillende weersomstandigheden. Deze anti-diefstal kast kan worden afgesloten met behulp van een sleutel. 

Advies: voor een goede plaatsing adviseren wij om de kast op een Insultimber paal van 10x10cm te bevestigen. Deze dient u apart mee te bestellen.

Specificaties:

  • Geschikt voor: diefstal/schade aan het schrikdraadapparaat/ de batterij/accu voorkomen
  • Te gebruiken bij: afrasteringen op afstand of op drukke plekken
  • Type nummer: 083046
  • Materiaal: gegalvaniseerd
  • Afmeting: 41,2 x 27 x 56,5 cm
EAN8713235083046
MerkGallagher
Art. nr. merk083046
Soort afrasteringOverig
Bevestiging opHout
Leverdatum 06-05-2024
loader
Bezig met laden...