Gallagher Batt-Latch Automatische poortopener | 077441

De Batt-Latch van Gallagher is de automatische poortopener die werkt op een timer! Het weiden van uw koeien is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Voortaan zal de Batt-Latch op voorgeprogrammeerde tijdstippen de dam voor uw koeien openen met behulp van de bijgeleverde verende hekafsluiter. Deze poortopener werkt op baterijen i.c.m. een zonnepaneel.
135787
Direct leverbaar

De Batt-Latch laat uw koeien zelf naar de stal komen! 

Veel boeren zijn fanatiek aan het weiden met de koeien. Na het melken gaan de koeien weer naar buiten en voor het melken worden ze naar de stal gehaald. Het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Door de vele andere werkzaamheden staan koeien soms al een tijdje voor de dam te wachten. Daarnaast kost het natuurlijk ook weer wat extra tijd om ze op te halen als ze helemaal op het achterste stuk lopen. Maar hiervoor is een oplossing: de Batt-Latch van Gallagher! 

De Batt-Latch van Gallagher is een automatische poortopener die op voorgeprogrammeerde tijdstippen de dam/doorgang van de wei voor uw koeien opent. Hier hoeft u zelf helemaal niks meer aan te doen. Deze automatische poortopener is erg handig om de koeien voor het melken zelf naar de stal te laten komen. De Batt-Latch wordt geleverd met een verende hekafsluiter. Deze zal losspringen van de Batt-Latch op de door u ingestelde tijden. De poortopener werkt op batterijen in combinatie met een zonnepaneel (aan de achterzijde), hierdoor gaat de batterij lang mee. De Batt-Latch kunt u gemakkelijk aan bijvoorbeeld een houten paal bevestigen m.b.v. de zwarte riem die eraan zit. 

Tip 1: heeft u aan een kant van het perceel een sloot/ tocht? Zorg er dan voor dat u de Batt-Latch aan de kant van het water vastmaakt. Op deze manier schiet de veer altijd het land in (omdat deze losschiet van het apparaat) en voorkomt u dat u de veer uit de sloot moet halen. 
Tip 2: wilt u de Batt-Latch op veel verschillende percelen gebruiken? En gebruikt u deze poortopeneren i.c.m. de veer poortgreepset? Dan kunt u aan deze veer twee poortgrepen vastmaken, i.p.v. de haak. Op deze manier kunt u overal heel gemakkelijk een doorgang maken die los kan springen. De ene poortgreep bevestigt u aan de paal, de andere poortgreep aan het haakje van de Batt-Latch. Het enige wat u dan iedere keer mee hoeft te nemen is de Batt-Latch en de veer met de twee poortgrepen eraan.


Specificaties:

  • Geschikt voor: koeien die veel van het land naar de stal moeten lopen
  • Functies: de dieren zelf terug laten komen naar de stal
  • Gaat open op de door u ingestelde tijden
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Werkt op een batterij i.c.m. een zonnepaneel
  • Inclusief: verende poortafsluiter
EAN8713235077441
MerkGallagher
Art. nr. merk077441
Soort afrasteringDoorrijhek / automatische opener
Geschikt voor geleidersDraad, Koord, Lint
Direct leverbaar
loader
Bezig met laden...