Gallagher Universele paallifter | 527000

Eenvoudig en snel afrasteringspalen verwijderen? Maak dan gebruik van deze universele paallifter van Gallagher. Met de paallifter kunt u gemakkelijk de afrasteringspalen weer uit de grond horen. Tevens geschikt om te gebruiken voor de Line Post palen van Gallagher i.c.m. een speciale adapter (dient u apart mee te bestellen).
135987
Direct leverbaar

Eenvoudig en snel afrasteringspalen verwijderen?

Soms is het nodig om een bestaande afrastering te verplaatsen of om bepaalde afrasteringspalen te verwijderen. Vaak zitten de palen zo stevig in de grond dat u ze er lastig uit krijgt. Om ze er alsnog uit te halen kan een paallifter uitkomst bieden. 

Met deze universele paallifter van Gallagher haalt u gemakkelijk diverse soorten palen uit de grond. Het zorgt ervoor dat u grip krijgt en dat de palen eenvoudig en snel eruit te halen zijn. U heeft hier niet veel kracht voor nodig en het zorgt voor tijdbesparing.

Line Post palen?
Maakt u gebruik van de Gallagher Line Post palen in uw afrastering? Om deze palen uit de grond te halen heeft u de Line Post paallifter adapter ook nodig. Deze kunt u apart mee bestellen. 

Specificaties:

  • Geschikt voor: liften van diverse soorten afrasteringspalen
  • Functie: permanente palen gemakkelijker uit de grond halen
  • Om Line Post palen uit de grond te halen heeft u hiervoor nog een extra adapter nodig
  • Gallagher nr.: 527000
EAN9414701527000
MerkGallagher
Art. nr. merk527000
Soort afrasteringGereedschap
Direct leverbaar
loader
Bezig met laden...