Husqvarna grasmaaier

U houdt het grasveld in uw tuin gezond door te maaien met een Husqvarna grasmaaier. U heeft een ruime keuze aan maaiers bij BTN de Haas. Zo vindt u bij ons grasmaaiers die u met de hand kunt bedienen, maar ook maaiers die werken op benzine, elektriciteit of een accu. Maak uw keuze uit de verschillende duw- en zelfrijdende modellen. Is uw perceel te groot om met een Husqvarna grasmaaier te maaien? Kijk dan eens bij onze Husqvarna zitmaaier. Deze voorziet u van een ruime maaibreedte. Lees meer

van 27

Foto-tabel  Lijst 

van 27

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna grasmaaier accu

U heeft geen last van een snoer of een lege tank als u de Husqvarna grasmaaier met accu gebruikt. Ook al werkt de machine op een accu, deze doet niet onder voor de modellen die op benzine lopen. De grasmaaier heeft een multifunctioneel maaidek met tien verschillende maaihoogtes. Een groot voordeel van een Husqvarna grasmaaier met accu is dat u de accu ook voor uw andere machines kunt gebruiken. Zo heeft u maar één accu nodig voor bijvoorbeeld uw Husqvarna kettingzaag, heggenschaar en bladblazer.

 

Husqvarna grasmaaier benzine

Met een maaibreedte van 40 tot wel 51 cm is de Husqvarna grasmaaier op benzine erg aantrekkelijk. De maaiers zijn voorzien van een opvangbak met een inhoud van minimaal 50 liter. Zo heeft u alle ruimte om langere tijd zonder onderbreking te maaien. De maaihoogte kunt u eenvoudig zelf instellen. Elk model is voorzien van een zachte handgreep voor extra comfort bij het maaien. Kies voor de topprestaties van een Husqvarna grasmaaier op benzine!

 

Husqvarna grasmaaier hand

U bent extra duurzaam bezig als u kiest voor een Husqvarna grasmaaier met hand bediening. Bovendien heeft u weinig onderhoud aan deze maaier. Het gras wordt gemaaid door een extra geharde messenwals en ondermes. De maaier rolt gemakkelijk door de robuuste wielen. U kunt kiezen uit een model met twee handvatten of een zogenaamd piloten stuur. Zo is het bedienen van de Husqvarna grasmaaier met de hand comfortabel.

 

Husqvarna grasmaaier kopen

Kom naar onze winkel in Groningen om de Husqvarna grasmaaier te kopen, of bestel deze eenvoudig online. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met één van onze specialistische medewerkers. Wij staan voor u klaar met deskundig advies op het gebied van grasmaaiers. Voor onderhoud en reparatie van uw tuinmachines kunt u in de werkplaats van BTN de Haas terecht. Een Husqvarna grasmaaier kopen doet u daarom in onze winkel. We zorgen voor een snelle levering!