Ketrop Brown Hawk Kite | vogelverjagende vliegerset | 7mtr

SKU
199924
5% Korting Voor € 104,50 € 126,45 Van € 110,00 € 133,10
Koop 1 voor € 104,50 € 126,45 per stuks
Koop 3 voor € 101,20 € 122,45 per stuks (8% korting)
Koop 6 voor € 99,00 € 119,79 per stuks (10% korting)
Koop 15 voor € 88,00 € 106,48 per stuks (20% korting)
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel
LEVERING
Voor 14:00 besteld,
werkdag later op 't erf

De Brown Hawk vlieger is een stille vogelverschrikker die beweegt, vliegt en duikt als een echte valk! Te gebruiken om eenden, ganzen, kraaiachtigen, meesjes, meeuwen, merels en spreeuwen op afstand te houden. Wordt geleverd inclusief 7 meter glasfiber paal.

Verjaag vogels van uw land, erf of dak, gebruik de Brown Hawk vlieger!

Op ieder bedrijf zijn er wel vogels te vinden. Als het er maar een paar zijn is dit geen probleem. Maar wanneer er een heleboel vogels op het bedrijf aanwezig zijn kan dit problemen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan het opvreten van het net nieuw ingezaaide perceel, het vernielen van de maïs- en kuilbulten en de stront die ze achterlaten. Het is belangrijk om de hoeveelheid vogels onder controle te houden. Hiervoor zijn er verschillende producten die op verschillende manieren werken, bijvoorbeeld: met licht, met geluid, met beweging en met nepdieren. 

De Brown Hawk vlieger is een stille vogelverjager. Het bijzondere aan deze vlieger is dat hij beweegt, draait, vliegt en duikt als een echte valk zonder geluid te maken. Niemand zal hier dus last van hebben waardoor de vlieger op verschillende plekken in te zetten is. Deze Brown Hawk set wordt standaard geleverd met een 7 meter glasfiber paal en grondanker. In combinatie met deze paal is de vlieger in staat om tot 12 meter hoogte te vliegen. Het is een goed gedetailleerde en realistisch namaak valk en begint al met vliegen bij het kleinste zuchtje wind

Tip: voor het beste resultaat dient u de vlieger op minimaal 2 meter hoogte boven uw gewassen te hangen. De paal moet met de windrichting mee staan. De vlieger wordt inclusief paal en grondanker geleverd. Deze zorgt voor extra houvast en stevigheid.

Let op! Belangrijke informatie: om vogels effectief te verjagen is het zeer belangrijk om de vliegers regelmatig te verplaatsen en eventueel nog andere verjagers te plaatsen. Zorg ervoor dat de vogels er niet aan gewend raken, dan heeft u het beste resultaat.

Specificaties:

  • Geschikt voor: erf en land 
  • Te gebruiken bij: verjagen van o.a.: eenden, ganzen, kraaiachtigen, meesjes, roeken, roofvogels, meeuwen, merels en spreeuwen 
  • Functie: zonder geluid vogels verjagen van het land/ het erf
  • Bereik: 0,75 hectare
  • Beweegt continu: vliegt, duikt en draait
  • Stil en effectief
  • Eenvoudig te monteren
  • Gebruiksadvies: regelmatig verplaatsen
  • Materiaal: sterk nylon
  • Inclusief: 7 meter glasfiber paal en grondanker

LET OP! De vliegers zijn ontworpen voor normale weersomstandigheden. Bij voorspelling van harde wind of windvlagen moet de vlieger worden neergehaald om schade te voorkomen. 

Meer informatie
EAN0702811545885
Art. nr. merk260
Bestrijden vanAalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters , Fazanten, Ganzen, Kraaiachtigen , Kwikstaarten, Lijsters, Meesjes , Meeuwen, Merels, Mezen, Mussen, Reeën , Reigers, Roek, Specht, Spreeuwen
Soort bestrijdingVliegers en Ballonnen