Ketrop Brown Hawk | vogelverjagende vlieger los

SKU
199926
€ 37,50 € 45,38
Koop 1 voor € 37,50 € 45,38 per stuks
Koop 3 voor € 36,75 € 44,47 per stuks (2% korting)
Koop 6 voor € 34,50 € 41,75 per stuks (8% korting)
Koop 15 voor € 32,63 € 39,48 per stuks (13% korting)
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel
LEVERING
Voor 14:00 besteld,
werkdag later op 't erf

De Brown Hawk kite is een losse vlieger welke geschikt is voor het verjagen van onder andere eenden, ganzen, kraaiachtigen, meesjes, meeuwen, merels en spreeuwen. De vlieger beweegt als een echte valk en heeft maar een klein beetje wind nodig om in actie te komen. Let op! Dit artikel betreft enkel de losse vlieger. Voor een optimaal gebruikt dient u nog een paal en grondanker bij te bestellen.

Verjaag vogels van uw land, erf of dak, gebruik de Hawk Kite.

Op ieder bedrijf zijn er wel vogels te vinden. Als het er maar een paar zijn is dit geen probleem. Maar wanneer er een heleboel vogels op het bedrijf aanwezig zijn kan dit problemen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan het opvreten van het net nieuw ingezaaide perceel, het vernielen van de maïs- en kuilbulten en de stront die ze achterlaten. Het is belangrijk om de hoeveelheid vogels onder controle te houden. Hiervoor zijn er verschillende producten die op verschillende manieren werken, bijvoorbeeld: met licht, met geluid, met beweging en met nepdieren. 

De Hawk Kite is een stille vogelverjager. Het bijzondere aan deze vlieger is dat het beweegt, draait, vliegt en duikt als een echte valk zonder geluid te maken. Het verjaagt de vogels zonder dat anderen hier last van hebben. Het is een goed gedetailleerde en realistisch namaak valk en heeft maar een klein beetje wind nodig om in actie te komen. Let op! Dit betreft enkel de (reserve) vlieger. Om de vlieger compleet te maken dient u nog een grondanker en paal aan te schaffen. 

Tip: voor het beste resultaat dient u de vlieger op minimaal 2 meter hoogte boven uw gewassen te hangen. De paal moet met de windrichting mee staan.

Let op! Belangrijke informatie: om vogels effectief te verjagen is het zeer belangrijk om de vliegers regelmatig te verplaatsen en eventueel nog andere verjagers te plaatsen. Zorg ervoor dat de vogels er niet aan gewend raken, dan heeft u het beste resultaat.

Specificaties:

  • Geschikt voor: erf en land 
  • Te gebruiken bij: verjagen van o.a.: eenden, ganzen, kraaiachtigen, meesjes, roeken, roofvogels, meeuwen, merels en spreeuwen 
  • Functie: zonder geluid vogels verjagen van het land/ het erf
  • Bereik: 0,75 hectare
  • Beweegt continu: vliegt, duikt en draait
  • Stil en effectief
  • Eenvoudig te monteren
  • Gebruiksadvies: regelmatig verplaatsen
  • Materiaal: sterk nylon
  • Exclusief: 7 meter glasfiber paal en grondanker

LET OP! De vlieger is ontworpen voor normale weersomstandigheden. Bij voorspelling van harde wind of windvlagen moet de vlieger worden neergehaald om schade te voorkomen. 

Meer informatie
EAN0702811620216
Art. nr. merk260/1
Bestrijden vanAalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters , Ganzen, Gevogelte, Houtduiven, Kwikstaarten, Lijsters, Meeuwen, Merels, Mezen, Mussen, Reeën , Reigers, Roek, Roofvogels, Specht, Spreeuwen, Zwanen, Zwaluwen
Soort bestrijdingVliegers en Ballonnen