Ketrop LaserOp 3.0 set | vogelverjager | > 2 km

SKU
199940
7% Korting Voor € 459,42 € 555,90 Van € 494,00 € 597,74
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel
LEVERING
Voor 14:00 besteld,
werkdag later op 't erf

Met de LaserOp 3.0 kunt u vogels die tot 2 kilometer afstand van u zitten verjagen. In het donker heeft deze laser zelfs een bereik van meer dan 2 kilometer. Deze laser werkt net als een zaklamp en wanneer u deze vaak inzet zullen vogels het perceel als onveilig gebied gaan zien. Deze set bevat een batterij, lader en koffer.

Verjaag vogels en andere dieren op een grote afstand, gebruik de LaserOp 3.0!

Op ieder bedrijf zijn er wel vogels te vinden. Als het er maar een paar zijn is dit geen probleem. Maar wanneer er een heleboel vogels op het bedrijf aanwezig zijn kan dit problemen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan het opvreten van het net nieuw ingezaaide perceel, het vernielen van de maïs- en kuilbulten en de stront die ze achterlaten. Het is belangrijk om de hoeveelheid vogels onder controle te houden. Hiervoor zijn er verschillende producten die op verschillende manieren werken, bijvoorbeeld: met licht, met geluid, met beweging en met nepdieren. 

De LaserOp 3.0 is een laserzaklamp met een groene laserbundel. Met deze laser verjaagt u vogels, ganzen en andere dieren in de ochtend- en avonduren. Deze laser heeft een bereik tot 2000 meter en werkt nog goed bij een daglichtsterkte tot 20.000 lux. Maar in de ochtend- en avonduren kan deze laser het beste zijn werk doen, dan heeft hij een een bereik van meer dan 2 kilometer. De LaserOp 3.0 ziet er uit als een normale zaklamp, maar het doel is heel anders. U kunt de laserbundel gemakkelijk vergroten en verkleinen, de doorsnee wordt nooit kleiner dan 5 centimeter. Met de kleinste doornsnee kunt u verjagen vanaf een niet al te grote afstand. De set wordt geleverd met koffer, twee oplaadbare batterijen en een lader. 

Waarom werkt de laserzaklamp zo goed?
Als vogels en dieren de groene laserbundel zien, slaan zij op de vlucht. Zij ervaren de laserbundel als slaan met een stok. Een ander voordeel van de groene laser is dat ze er nooit aan wennen. Een vogelverschrikker die elke keer op dezelfde plek staat, wordt op den duur normaal. Maar een gebied waar de laser vaak wordt gebruikt, beschouwen de vogels als onveilig gebied.

Tip: gebruik de laser regelmatig om ervoor te zorgen dat de vogels ook echt weg blijven. De laser is vooral effectief op donkere dagen of in de ochtend- en avonduren, wanneer de vogels het meest actief zijn.

Specificaties:

 • Geschikt voor: rondom het erf en op het land
 • Te gebruiken bij: verjagen van o.a: ganzen, aalscholvers, meeuwen, duiven, kraaien, kauwen, roeken, eenden, spreeuwen en reigers
 • Functie: zonder geluid vogels, ganzen en andere dieren verjagen
 • Bereik: tot 2 kilometer, in het donker meer dan 2 kilometer
 • Werkt goed tot een daglicht sterkte van 20.000 lux
 • Eenvoudig vergroten en verkleinen van bundel
 • Verjagen m.b.v. een groene laserbundel
 • Afmetingen: 26 x 5 centimeter
 • Gewicht: 320 gram
 • Inclusief koffer, twee oplaadbare batterijen en lader
 • Goed te combineren met de Red Dot
Meer informatie
FeedX
EAN702811545878
Art. nr. merk014
Bestrijden vanAalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters , Ganzen, Kauw, Kraaiachtigen , Kwikstaarten, Lijsters, Meeuwen, Merels, Mezen, Mussen, Roofvogels, Specht, Spreeuwen, Vlaamse gaaien, Zwaluwen
Soort bestrijdingMet licht