Ketrop Mini Laser set | vogelverjager | 1 km

SKU
199946
€ 290,00 € 350,90
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel
LEVERING
Voor 14:00 besteld,
werkdag later op 't erf

Met behulp van deze mini laser set kunt u vogels tot een afstand van 1000 meter verjagen. Gemakkelijk in gebruik omdat het eigenlijk net zo werkt als een zaklamp. De set wordt geleverd inclusief batterij, lader, koffer en natuurlijk de laserzaklamp zelf. 

Verjaag vogels die op een afstand tot 1 km zitten met deze Mini Laser.

Op ieder bedrijf zijn er wel vogels te vinden. Als het er maar een paar zijn is dit geen probleem. Maar wanneer er een heleboel vogels op het bedrijf aanwezig zijn kan dit problemen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan het opvreten van het net nieuw ingezaaide perceel, het vernielen van de maïs- en kuilbulten en de stront die ze achterlaten. Het is belangrijk om de hoeveelheid vogels onder controle te houden. Hiervoor zijn er verschillende producten die op verschillende manieren werken, bijvoorbeeld: met licht, met geluid, met beweging en met nepdieren. 

De Ketrop Laser mini is een laserzaklamp met een groene laserbundel. De laser verjaagt vogels, ganzen en andere dieren in de ochtend- en avonduren. Deze laser heeft een bereik tot 1000 meter. De laser ziet eruit als een normale zaklamp, maar het doel is heel anders. De laserbundel is gemakkelijk te vergroten en te verkleinen, de doorsnee zal nooit kleiner worden dan 5 cm. Met de kleinste doorsnee kunt u goed blijven verjagen vanaf een niet al te grote afstand. De laser wordt geleverd met koffer, twee oplaadbare batterijen en een lader. 

Waarom werkt de laserzaklamp zo goed?
Als vogels en dieren de groene laserbundel zien, slaan zij op de vlucht. Zij ervaren de laserbundel als slaan met een stok. Een ander voordeel van de groene laser is dat ze er nooit aan wennen. Een vogelverschrikker die elke keer op dezelfde plek staat, wordt op den duur normaal. Maar een gebied waar de laser vaak wordt gebruikt, beschouwen de vogels als onveilig gebied.

Tip: gebruik de laser regelmatig om ervoor te zorgen dat de vogels ook echt weg blijven. De laser is vooral effectief op donkere dagen of in de ochtend- en avonduren, wanneer de vogels het meest actief zijn.

Specificaties: 

  • Geschikt voor: rondom het erf en op het land
  • Te gebruiken bij: verjagen van o.a.: ganzen, aalscholvers, meeuwen, duiven, kraaien, kauwen, roeken, eenden, spreeuwen en reigers
  • Functie: zonder geluid vogels van het erf/ het perceel verjagen
  • Bereik: 1 kilometer, in het donker
  • Eenvoudig vergroten en verkleinen van bundel
  • Succesvol in en op: akkerbouwgrond, graanopslag, veestallen, stortplaatsen
  • Verjagen m.b.v. een groene laserstraal
  • Afmeting: 19 x 3 centimeter
  • Gewicht: 170 gram
  • Inclusief: koffer, twee oplaadbare batterijen en lader
Meer informatie
FeedX
EAN0702811620254
Art. nr. merk016
Bestrijden vanAalscholvers, Duiven, Eenden, Eksters , Ganzen, Houtduiven, Kauw, Kraaiachtigen , Kwikstaarten, Lijsters, Meeuwen, Merels, Mezen, Mussen, Reigers, Roek, Spreeuwen, Vlaamse gaaien, Zwaluwen
Soort bestrijdingMet licht