Kopheffer Vink

SKU
141386
€ 187,95 € 227,42
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel

SNELLE LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis

Met de Vink kopheffer kunt u eenvoudig en veilig vloeistoffen, bolussen of andere geneesmiddelen oraal toedienen. Daarnaast werkt u op de juiste hoogte, waardoor het werk een stuk aangenamer is. De kopheffer is gemaakt van metaal en heeft een blauwe kleur.

Maak het uzelf gemakkelijk, gebruik de Kopheffer van Vink

Wanneer u met koeien werkt, dan komt het ook wel eens voor dat u oraal iets moet toedienen bij de koe. Denk bijvoorbeeld aan bolussen, vitamines of bepaalde koedranken.

Met de Vink kopheffer kunt u gemakkelijk medicijnen, bolussen of koedranken toedienen aan uw koeien, zonder gevaar voor mens en dier. Ook is de kopheffer uitermate geschikt voor behandelingen aan de kop. Met de kopheffer kunt u de kop van de koe, in de juiste positie brengen zonder dat het u veel moeite kost. Geen getrek, gehang of geworstel meer met uw koeien! De kopheffer is geschikt voor een zelfsluitend voerhek.

Hoe te gebruiken?
Sluit de koe op in het zelfsluitend voerhek en controleer of de koe niet meer los kan schieten. Vervolgens kunt u eenvoudig de kopheffer van onder naar boven onder de kop plaatsen. Hang de heffer met de twee haken aan het voerhek. Vervolgens kunt u met de hef, de kop naar een gewenste positie brengen en zet dan de steun vast met de ketting.
Mocht de koe gaan liggen dan kunt u door middel van de veiligheidsvoorziening aan de ophanghaken de koe gemakkelijk uit het apparaat vrij laten. 

Klik hier voor de folder of de gebruiksaanwijzing.

Specificaties:

  • Geschikt voor: koeien
  • Te gebruiken bij: zelfsluitend voerhek
  • Materiaal: metaal
  • Kleur: blauw
Meer informatie
EAN8719558130931
MerkVink
Art. nr. merk517532
DiersoortKoeien