Kroon-Oil Industriele Kettingspray | 38016 | 400ml

SKU
546105
15% Korting Voor € 11,05 € 13,37 Van € 13,00 € 15,73
Koop 12 voor € 8,45 € 10,22 p/st en ontvang 35% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Industrial Chainspray | 38016 | de kettingspray voor de smering van delen zoals een ketting of tandwiel, die niet worden gesmeerd door een oliebad of machinesmering. Verkrijgbaar in een handige bus van 400ml.

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad

Zorg voor de juiste smering van kettingen en tandwielen!

Kettingen en tandwielen dienen gesmeerd te worden als deze niet beschikken over een olieblad of machinesmering.

Industrial Chainspray van Kroon Oil is een synthetisch smeermiddel. Dankzij de toevoeging van Extreme Pressure additieven, oplosmiddelen en molybdeen-disulfide heeft deze kettingspray unieke eigenschappen. Het zorgt voor een vermindering van de wrijving tussen bewegende metaaldelen, heeft een uitstekend indringend vermogen en hechting, dient als goede bescherming tegen corrosie en blijft ook bij lage temperaturen flexibel. Daarnaast heeft het ook nog eens het vermogen om hoge lagerdrukken op te nemen.
Verkrijgbaar in een handige spuitbus van 400ml. Dankzij het unieke omkeerventiel werkt de spuitbus in elke stand, zelfs op de kop!

Zeer geschikt voor:
De smering van machinedelen zoals kettingen en tandwielen, die niet gesmeerd worden door een oliebad of machinesmering. Daarnaast kunt u het ook nog eens gebruiken voor scharnieren, staalkabels en licht belaste mechanische draaipunten.

Tip! Verwijder alle ouder vetresten voordat u de kettingspray gaat gebruiken.

Specificaties:

  • Geschikt voor: smeren van kettingen en tandwielen
  • Ook te gebruiken voor: scharnieren, staalkabels en licht belaste mechanische draaipunten 
  • Merk: Kroon Oil
  • Soort: synthetisch smeermiddel
  • Model: spuitbus
  • Vorm: aerosol
  • Kleur: amberkleurig/oranje
  • Inhoud: 400 ml

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad. 

Gevarenaanduiding:

Gevaar

H222-H229 Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. H315 Veroorzaakt huidirritatie. H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H411 Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Veiligheidsaanbeveling:

P101 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102 Buiten het bereik van kinderen houden. P210 Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P211 Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251 Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P271 Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P304+P340 NA INADEMING: de persoon in de frisse lucht brengen en ervoor zorgen dat deze gemakkelijk kan ademen. P405 Achter slot bewaren. P410+P412 Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501 De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke/ regionale/nationale/internationale voorschriften.

Gevaarlijke bestanddelen:

hydrocarbons, c6, isoalkanes, <5% n-hexane

Meer informatie
MerkKroon
Art. nr. merk38016
Inhoud spec400 ml
ToepassingBescherming, Roestwerend, Smering
verpakkingSpuitbus
ColorOranje