Kroon-Oil Versnellingsbakolie Gearlube GL-5 80W-90 01325 5L

SKU
545122
25% Korting Voor € 33,60 € 40,66 Van € 44,80 € 54,21
Koop 4 voor € 29,12 € 35,24 p/st en ontvang 35% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Voor een langere levensduur en optimale prestaties van uw machines of voertuigen is het van belang dat u de juiste olie gebruikt! Gebruik daarom alleen topkwaliteit olie van Kroon, natuurlijk is deze top olie verkrijgbaar bij BTN de Haas! 

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Wanneer u zuinig bent op uw landbouwmachine, voertuig of ander machines en voertuigen is dit vaak aan de buitenkant, echter is de binnenkant minstens zo belangrijk. Zonder een goed functionerende onderdelen heeft u immers niets aan de prachtige buitenkant. Het is daarom belangrijk dat u gebruik maakt van goede olie, en voor goede olie bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres!

Deze Gearlube GL 5 80W-90 is een olie dat geschikt is als versnellingsbakolie. Deze universele olie is speciaal ontwikkeld om te kunnen voldoen aan de eigenschappen die nodig zijn om te kunnen presteren onder meest zware omstandigheden Deze Gearlube olie is geschikt voor achterbruggen en versnellingsbakken waarin olie wordt voorgeschreven die bestand zijn tegen extreme druk. Dit type olie is vergelijkbaar met de Gearlube GL 4, echter is deze olie echt geschikt voor het zwaarste werk. Deze minerale olie heeft onder andere onderstaande eigenschappen:

 • Goede anti-roest
 • Goede anti-corrosie
 • Goede anti-schuim
 • Geschikt voor extreem hoge druk
 • Laag stolpunt

De W van 10W-40 staat voor Winter. Dit getal zegt dan ook iets over de prestatie van de olie in de winter. Hoe lager het getal voor de W hoe sneller de olie op gang komt in de winter. Het is belangrijk dat de olie op tijd bij de motoronderdelen komt. Pas echter op want als het getal te laag is (bijvoorbeeld 10W) kan de olie te dun zijn voor sommige motoren! Het tweede getal hangt af van het aantal kilometers dat u maakt met de motor, bij weinig kilometers mag het getal laag zijn (bijvoorbeeld 30W) en bij veel kilometers mag het getal hoger zijn (bijvoorbeeld 40W).

Wanneer u twijfelt of helemaal geen idee heeft welke olie u moet gebruik adviseren wij altijd om de smeerinstructies van uw voertuig of machine door te nemen, u kan natuurlijk ook direct contact opnemen met onze productspecialist.

Specificaties:

 • Merk: Kroon-olie
 • Inhoud:5 liter (ook 20 liter verkrijgbaar)
 • Geschikt voor: Achterbruggen en versnellingsbakken
 • Type:  GL 5 80W-90
 • Soort: Minerale olie
 • Gericht op: Modellen die onder de zwaarste druk werken

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Aanvullende gegevens:

EUH208 - Bevat Reactieproducten van 4-methyl-2-pentanol en difosforpentasulfide, gepropoxyleerd, geësterificeerd met difosforpentaoxide en met toevoeging van zout door middel van amines, C12-14-tert-alkyl, Reactieproduct van 1,3,4-thiadiazolidine-2,5-dithion, formaldehyde en phenol, heptyl derivaten. Kan een allergische reactie veroorzaken.

Meer informatie
MerkKroon
ToepassingAchterbrug, Versnellingsbak
Soort olieMineraal
Type80W-90
Inhoud spec5 liter