Schroevendraaiers

Heeft u tijdens het klussen schroevendraaiers nodig? Dan bent  u aan het juiste adres om schroevendraaiers te kopen. Zoals u hieronder kunt zien hebben wij verschillende schroevendraaier soorten. Het grootste verschil zit in de kop en het gebruik. Zo hebben wij dopschroevendraaiers, schroevendraaiers met kruiskop, platte schroevendraaiers en complete sets. Voor u elke klus vindt u de juiste type schroevendraaier, daarnaast bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Platte schroevendraaier

Een platte schroevendraaier zijn er in vele soorten en maten en wordt ook wel een sleufschroevendraaier genoemd. Bij ons vind u platte schroevendraaiers van het merk Unior. U kunt kiezen uit losse schroevendraaiers, maar we verkopen ze ook in een handige set. Met de Unior schroevendraaiers kunt u genieten van een ergonomisch handvat, waardoor u een uitstekende grip heeft.

Kruiskop schroevendraaier

Een kruiskop schroevendraaier heeft een kruis, zoals de naam al zegt. BTN de Haas heeft kruiskop schroevendraaiers van Unior in het assortiment. Met dit merk bent u verzekerd van een professionele kwaliteit, een uitstekende grip en zo weinig mogelijk belasting voor uw pols. De kruiskop schroevendraaier is verkrijgbaar in vele maten, per stuk of in complete sets.

Professionele schroevendraaier

Werkt u graag met het beste gereedschap? Dan zit u met het gereedschap van Unior zeker goed! Het gereedschap is gemaakt volgende veiligheidseisen en de laatste technologie. In deze categorie vindt u professionele schroevendraaiers, maar we hebben natuurlijk nog veel meer professioneel handgereedschap.