Tuinmachines

Erf & tuinmachines

Wilt u graag uw tuin of erf goed onderhouden, maar heeft u daarvoor nog geen geschikte machine?
BTN de Haas is dé specialist in tuinmachines. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten grasmaaiers waarmee u weer een goed onderhouden gazon creëert. Zo hebben wij:

Voor elk type tuin en erf hebben wij dé perfecte gazonmaaier. Heeft u een groot stuk erf dat u moet onderhouden? Met een zitmaaier van BTN de Haas maait u op eenvoudige wijze grote stukken gras. Blijven er na het grasmaaien vaak randen met gras staan waar u met uw gazonmaaier niet bij kunt? Met de bosmaaiers van BTN de Haas trimt u eenvoudig de overgebleven gazonranden. Zo kunt u weer genieten van een goed verzorgd gazon. Heeft u een kapotte grasmaaier? Bekijk dan ook eens ons grasmaaier onderdelen aanbod!Bij BTN de Haas vindt u hoge kwaliteit tuinmachines van verschillende topmerken!

Tuinmachines en parkmachines

Wilt u op eenvoudige wijze uw tuin goed onderhouden? Met de tuinmachines en parkmachines van BTN de Haas heeft u de juiste middelen om uw tuin te verzorgen. Heeft u in de herfstperiode last van bladeren op uw gazon? Met onze bladblazers verwijdert u op gemakkelijke wijze de bladeren van uw gazon. Ook voor het versnipperen van hout hebben wij dé perfecte machines. BTN de Haas is dé specialist in tuinmachines en parkmachines.

Tuinmachines online

Wilt u graag vanuit huis het apparatuur inslaan voor het verzorgen van uw tuin? Bij BTN de Haas koopt u eenvoudig tuinmachines online. In onze webwinkel vindt u alle apparaten die u nodig heeft voor het eenvoudig onderhouden van uw tuin. Zo vindt u topmerken als Husqvarna, Gardena en Castelgarden. Husqvarna heeft een breed aanbod tuinmachines, zo is de kans groot dat u vindt wat u zoekt! Wanneer u uw tuinmachines online in de webwinkel van BTN de Haas koopt, klaart u elke klus!

Tuinmachines kopen

Heeft u tuin een goede onderhoudsbeurt nodig, maar heeft u hiervoor niet de juiste machines? Geen zorgen! Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig tuinmachines kopen. In onze webwinkel vindt u een uitgebreid assortiment hoge kwaliteit tuinmachines. Heeft u nog vragen aangaande onze producten? U bent van harte welkom in onze winkel. Daar staat ons vakkundig personeel klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u verder te helpen, dat is dé service van BTN de Haas!