Melktest antibiotica navulling 25 stuks

SKU
122222
23% Korting Voor € 44,04 € 53,29 Van € 57,20 € 69,21
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Handige navulling voor de antibiotica melktest (25 stuks), om eenvoudig en snel sporen van antibiotica op te zoeken in het melk.

Beschikt  u over de complete antibiotica startset, maar zijn uw testbuisjes op? Bij BTN de Haas kunt u een navulverpakking kopen met 25 testbuisjes.

Met de navulling kunt u gemakkelijk en snel antibioticasporen blijven zoeken in het melk. U hoeft geen nieuwe startset te kopen, alleen een navulverpakking met testbuisjes.

U kunt heel gemakkelijk een afzonderlijke test doen, door één testbuisje af te knippen, zonder dat u de andere buisjes beschadigd.

Hoe werkt het?
Verwarm de incubator voor en knip de benodigde testbuisjes af die u nodig bent. Pas op dat u overige testbuisjes niet beschadigd. Verwijder vervolgens de folie van het buisje en voeg 100μl  melk toe. Gebruik voor elk monster een nieuw pipet. Doe vervolgens de testbuisjes voor 3 uur  in de incubator. U kunt het resultaat vervolgens gemakkelijk aflezen, door te vergelijken met de teststrip.

De Melktest MT is een zeer gevoelige microbiële inhibitor-test op remmers in de melk. Hierbij gaat het om MRL relevante antibiotica zoals Bèta-Lactam, Tetracycline, Macrolide, Aminoglycoside, Sulfonamide, Trimethoprim en anderen. 

De Melktest MT is geschikt voor testen op koe-, geiten- en schapenmelk; waaronder rauwe melk, gepasteuriseerde melk en melkpoeder.

Specificaties

  • Geschikt voor: testen op koe-, geiten- en schapenmelk 
  • Te gebruiken bij: de MT antibioticatest
  • Functie: eenvoudig en snel antibiotica in de melk opzoeken 
  • Navulverpakking met 25 testbuisjes
  • Afzonderlijk en snel testen
  • Resultaat duurt 3 uur
  • Inclusief: 25 pipetten 

 

Meer informatie
EAN1136251000373
DiersoortGeit, Koe, Schaap