Melktest antibiotica navulling 25 stuks

SKU
122222
23% Korting Voor € 52,76 € 63,84 Van € 68,52 € 82,91
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel

SNELLE LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis

Handige navulling voor de antibiotica melktest (25 stuks), om eenvoudig en snel sporen van antibiotica op te zoeken in het melk.

Beschikt  u over de complete antibiotica startset, maar zijn uw testbuisjes op? Bij BTN de Haas kunt u een navulverpakking kopen met 25 testbuisjes.

Met de navulling kunt u gemakkelijk en snel antibioticasporen blijven zoeken in het melk. U hoeft geen nieuwe startset te kopen, alleen een navulverpakking met testbuisjes.

U kunt heel gemakkelijk een afzonderlijke test doen, door één testbuisje af te knippen, zonder dat u de andere buisjes beschadigd.

Hoe werkt het?
Verwarm de incubator voor en knip de benodigde testbuisjes af die u nodig bent. Pas op dat u overige testbuisjes niet beschadigd. Verwijder vervolgens de folie van het buisje en voeg 100μl  melk toe. Gebruik voor elk monster een nieuw pipet. Doe vervolgens de testbuisjes voor 3 uur  in de incubator. U kunt het resultaat vervolgens gemakkelijk aflezen, door te vergelijken met de teststrip.

De Melktest MT is een zeer gevoelige microbiële inhibitor-test op remmers in de melk. Hierbij gaat het om MRL relevante antibiotica zoals Bèta-Lactam, Tetracycline, Macrolide, Aminoglycoside, Sulfonamide, Trimethoprim en anderen. 

De Melktest MT is geschikt voor testen op koe-, geiten- en schapenmelk; waaronder rauwe melk, gepasteuriseerde melk en melkpoeder.

Specificaties

  • Geschikt voor: testen op koe-, geiten- en schapenmelk 
  • Te gebruiken bij: de MT antibioticatest
  • Functie: eenvoudig en snel antibiotica in de melk opzoeken 
  • Navulverpakking met 25 testbuisjes
  • Afzonderlijk en snel testen
  • Resultaat duurt 3 uur
  • Inclusief: 25 pipetten 

 

Meer informatie
EAN1136251000373
Art. nr. merkEQ-ANA-01004
DiersoortGeiten, Koeien, Schapen