Hondenvoer bestellen

Een gezonde, evenwichtige en smakelijke maaltijd is erg belangrijk voor uw viervoeter. Daarom kunt u bij BTN de Haas voor ieder type hond het juiste hondenvoer bestellen. Door het voer af te stemmen op de energiebehoefte van uw hond, houdt u uw hond in optimale conditie! In onze webwinkel kunt u hondenvoer bestellen van de beste merken, van hondenbrokken tot natvoer. U bestelt hondenvoer gemakkelijk en snel online!

 

Hondenverzorging

Hondenverzorging is een belangrijk aspect in het leven van uw hond en mag ook zeker niet ontbreken. BTN de Haas heeft daarom artikelen voor u geselecteerd die bijdragen aan een optimale hondenverzorging. Zo kunt u bij ons terecht voor artikelen die helpen om vlooien, teken en wormen te bestrijden.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hondenvoer bestellen online

Bent u op zoek naar een het juiste voer voor uw hond? Hondenvoer bestellen doet u online bij BTN de Haas! In ons assortiment vindt u diverse hoogwaardige merken, want alleen het allerbeste is goed genoeg. Daarom kunt u bij BTN de Haas online vele soorten hondenvoer bestellen. Wij hebben zowel droog- als natvoer in het assortiment. Heeft u een pup of juist een oudere hond? Daarvoor kunt u bij ons aangepast hondenvoer bestellen online. Verder kunt u ook het leukste hondenspeelgoed en hoogwaardige verzorgingsproducten bij ons kopen om uw hond in goede conditie te houden. Bovendien vindt u bij ons in het assortiment handige producten om uw trouwe waakhond mee te nemen op reis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een stevige honden reisbench? U kunt het allemaal, samen met uw hondenvoer, bestellen in onze webshop!

 

Bozita hondenvoer bestellen

U vindt bij BTN de Haas diverse kwaliteitsmerken in het assortiment. Zo kunt u bij ons onder andere Bozita hondenvoer bestellen. Het is belangrijk dat de samenstelling van de brokken of het natvoer goed is. Uw hond heeft vele mineralen, vitaminen en andere stoffen nodig om gezond te blijven. Wilt u graag één van onze topmerken zoals Bozita hondenvoer bestellen, maar wilt u eerst meer informatie? Bel ons dan gerust. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over welk Bozita of ander merk hondenvoer u het beste kunt bestellen.

 

Hondenvoer bestellen bij BTN de Haas

U profiteert van scherpe prijzen als u besluit uw hondenvoer te bestellen bij BTN de Haas. Daarnaast zorgen wij voor een snelle verzending van het voer. Zo heeft u binnen enkele werkdagen het voer in huis voor uw hond. U kunt niet alleen online uw benodigdheden zoals hondensnacks en hondenvoer bestellen bij BTN de Haas. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze winkel Groningen. Hier kunt u ons ruime assortiment bekijken en al uw vragen stellen aan onze ervaren medewerkers!

 

Hondensnacks gedroogd

Wilt u een gezonde en natuurlijke snack voor uw hond? Kies dan voor hondensnacks gedroogd van Lars. Het voordeel van deze hondensnacks gedroogd is dat ze 100% natuurlijk zijn en dat ze tanden en tandvlees gezond houden. De gedroogde snacks zijn gemaakt van diverse diersoorten. Zo hebben wij snacks van: kip, rund, varken en zalm in het assortiment.