Bewatering

Met het ruime assortiment professionele tuinartikelen van BTN de Haas kunt u eenvoudig uw grond van bewatering voorzien. Wij hebben alle gereedschappen die u nodig heeft op voorraad. Het maakt niet uit hoe groot uw te besproeien oppervlakte is omdat u met een Slangkoppeling eenvoudig uw tuinslangen kunt verlengen. Voor de bewatering van uw tuin voorziet BTN de Haas geheel in uw behoefte. Alles wat u nodig heeft om uw land te besproeien vindt u eenvoudig en voordelig in ons uitgebreide assortiment.

Producten 1-36 van 114

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bewatering tuin

De webwinkel van BTN de Haas bevat alles wat u nodig heeft voor de bewatering van uw tuin. U kunt bij ons voordelig een Tuinslang kopen in ieder gewenst formaat. Ook slanghaspels om knopen en vast blijven haken van uw slangen te voorkomen zijn volop verkrijgbaar in ons online aanbod. Bovendien heeft u met vooraanstaande merken als Talen en Gardena altijd de hoogste kwaliteit in handen. Voor de bewatering van uw tuin biedt BTN de Haas u enkel het beste van het beste.

 

Bewatering online

Alles wat u nodig heeft voor uw bewatering is online te bestellen via de BTN de Haas website. Deze geeft u een handig overzicht van alles wat we u te bieden hebben. Elke klus wordt eenvoudiger met ons hoge kwaliteit gereedschap. Zo kunt u bij ons niet alleen voordelig een Dompelpomp kopen maar ook eenvoudig een beregeningspomp uitkiezen waarmee u het bewateringproces een stuk eenvoudiger maakt. U kunt uw pompen, slangen en koppelingen voor bewatering online bestellen of een bezoekje brengen aan onze winkel. Ons deskundige personeel geeft u graag antwoord op uw vragen en helpt u bij het maken van de juiste keuze. U bent van harte welkom!