Onkruidbestrijding

Houdt uw land, gazon of tuin onkruidvrij en in optimale conditie met onkruidbestrijding van BTN de Haas! In ons assortiment vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van onkruidbestrijding om mos en onkruid langdurig tegen te gaan. Bekende merken als Solo, Primstar en Green star vindt u onder andere in ons assortiment. Of u nu op zoek bent naar een handkrabber, drukspuit of een onkruidbrander, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen en producten, waardoor u verzekerd bent dat u de juiste onkruidbestrijdingsmiddelen in huis haalt om hardnekkig onkruid te verwijderen.

Producten 1-36 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Onkruidbestrijding grasland

Vooral in de nazomer is onkruid en mosvorming een aanhoudend probleem, maar u kunt het hele jaar door onkruidbestrijding in uw grasland uitvoeren. Het is aan te raden om vroegtijdig te beginnen met het bestrijden zodat u op het juiste moment kunt profiteren van het groeiseizoen. In ons assortiment vindt u verschillende onkruidbestrijdingsmiddelen die u voor uw grasland kunt gebruiken. Afhankelijk van de hoeveelheid en het type onkruid dat u wilt bestrijden, kunt u een keuze maken. Of u nu grote hectares grasland wilt bewerken of een klein gedeelte, bij BTN de Haas vindt u verschillende methodes onkruidbestrijding in alle soorten en maten.

 

Onkruidbestrijding weiland

Wanneer u dieren of vee heeft grazen in uw weiland, is het belangrijk om bepaalde mos- en onkruid te bestrijden om ongewenste plantensoorten tegen te gaan. Onkruid vermeerdert zich namelijk zeer snel waardoor er een plaag in uw weiland kan ontstaan. Ook zijn sommige onkruiden giftig waardoor tijdige onkruidbestrijding in uw weiland van belang is. Wilt u het weiland in optimale conditie houden? Maak dan ook gebruik van kunstmest. Hiermee kunt u de groei van het gras in uw weiland bevorderen en ervoor zorgen dat het gras weer over een voedingsrijke samenstelling beschikt. Wanneer u advies wilt over welke onkruidbestrijdingsmiddelen of bemesting u het beste voor uw weiland kunt gebruiken, kunt u contact met ons opnemen of langskomen in ons filiaal in Groningen. Onze deskundige medewerkers staan hier voor uw klaar!