Heiniger scheermachine koe

In het najaar, wanneer de koeien na de weideperiode weer binnen blijven, is het belangrijk dat de koeien geschoren worden. Een geschoren koe blijft schoner en kan haar warmte beter kwijt. Met een Heiniger scheermachine koe van BTN de Haas kunt u dat eenvoudig doen. Wij hebben een compleet assortiment aan Aesculap en Heiniger scheermachines en messen. De messen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en uitwisselbaar. Naast een Aesculap of Heiniger scheermachine koe vindt u bij BTN de Haas ook alles wat u nodig bent, voor de verzorging van uw koeien en kalveren. Zo vindt u bij ons een breed aanbod aan bolussen en vitamines en mineralen. Voor de kalveren kunt u onze kalverspenen of warmtelampen gebruiken uit ons jongveeopfok assortiment.

Producten 1-36 van 42

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Scheermachine koe online

U kunt een scheermachine koe online kopen via onze webwinkel. Wij hanteren scherpe prijzen zodat u nooit te veel kwijt bent. Daarnaast kunt u altijd langskomen in onze fysieke winkel in Groningen. Elke afdeling heeft gespecialiseerde medewerkers die u graag verder helpen. Een scheermachine koe online kopen doet u bij BTN de Haas! 
Voor goede uierverzorging en hygiëne vindt u in het aanbod van BTN de Haas de juiste zalven, oliën en crèmes. Laat uw koeien verzorgd en schoon de winter doorbrengen in de stallen.

Scheermachine paard

Bent u op zoek naar een scheermachine paard? Dan bent u bij BTN de Haas ook aan het juiste adres. Een scheermachine paard kunt u met een accu aandrijving krijgen, maar u kunt ook voor 230V kiezen. Bewegingsvrijheid is een voordeel van een accuaandrijving. U heeft geen last meer van een snoer en kunt uw paard rustig scheren. Bij een scheermachine paard wordt een standaard messenset geleverd.