Heiniger scheermachine koe

In het najaar, wanneer de koeien na de weideperiode weer binnen blijven, is het belangrijk dat de koeien geschoren worden. Een geschoren koe blijft schoner en kan haar warmte beter kwijt. Met een Heiniger scheermachine koe van BTN de Haas kunt u dat eenvoudig doen. Wij hebben een compleet assortiment aan Aesculap en Heiniger scheermachines en messen. De messen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en uitwisselbaar. Naast een Aesculap of Heiniger scheermachine koe bent u ook voor dracht en afkalven bij BTN de Haas goed. U vindt bij ons een breed aanbod aan vitamines en mineralen die nodig zijn bij het de dracht. Voor de kalveren kunt u onze kalverspenen of warmtelampen gebruiken.

Producten 1-12 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Scheermachine koe online

U kunt een scheermachine koe online kopen via onze webwinkel. Wij hanteren scherpe prijzen zodat u nooit te veel kwijt bent. Daarnaast kunt u altijd langskomen in onze fysieke winkel in Groningen. Elke afdeling heeft gespecialiseerde medewerkers die u graag verder helpen. Een scheermachine koe online kopen doet u bij BTN de Haas! 
Voor goede uierverzorging en hygiëne vindt u in het aanbod van BTN de Haas de juiste zalven, oliën en crèmes. Laat uw koeien verzorgd en schoon de winter doorbrengen in de stallen.

Scheermachine paard

Bent u op zoek naar een scheermachine paard? Dan bent u bij BTN de Haas ook aan het juiste adres. Een scheermachine paard kunt u met een accu aandrijving krijgen, maar u kunt ook voor 230V kiezen. Bewegingsvrijheid is een voordeel van een accuaandrijving. U heeft geen last meer van een snoer en kunt uw paard rustig scheren. Bij een scheermachine paard wordt een standaard messenset geleverd.