Gehoorbescherming

Bij werkzaamheden of in omgevingen met veel lawaai is het noodzakelijk gehoorbescherming te dragen. Zo kunnen u of uw medewerkers aan de slag zonder dat zij een gehoorbeschadiging oplopen en als gevolg daarvan op termijn een risico op slechthorendheid of lawaaidoofheid hebben. Bij BTN de Haas kunt u kiezen uit een breed scala van producten, uiteenlopend van (gele) oordoppen, gehoorbeschermers of een helm met gelaat- en gehoorbescherming. Deze producten hebben wij op voorraad van verschillende merken zoals Husqvarna, M-Safe, Salvekvick, Moldex en Peltor. Met een gehoorbeschermer uit ons assortiment kunt u lange tijd professioneel vooruit met een goed beschermd gehoor. In onze collectie hebben wij goed rekening gehouden met het draagcomfort van de beschermende maatregelen. Aangezien een gehoorbeschermer die prettig en comfortabel gedragen kan worden aanzienlijk beter wordt gebruikt en deze beschermende maatregel daarom de veiligheid ten goede komt.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gehoorbeschermer met radio

Wilt u kunnen genieten van muziek tijdens luidruchtige werkzaamheden of omstandigheden, dan is de gehoorbeschermer met radio precies iets voor u! Deze oorkappen van Peltor stellen u in staat de door u gewenste muziek te luisteren onder het werk. Op deze manier worden de werkzaamheden aanzienlijk aangenamer gemaakt. De grenswaarde voor geluidsbelasting begint bij 80 dB(A), hierboven wordt het raadzaam gehoorbescherming te dragen zeker wanneer er langere blootstelling aan de geluidsbron voorkomt. De gehoorbeschermer met radio zorgt ervoor dat u uw oren beschermd tegen de gevolgen van gehoorbeschadiging. U kunt deze in onze webwinkel tegen een scherpe prijs afnemen. Verras uzelf of uw collega(‘s) eens door dit product aan te schaffen. Wij zorgen voor een snelle levering binnen enkele werkdagen. Wilt u liever oog- en gelaatsbescherming aanschaffen? Ook dat kan bij ons tegen gunstige prijzen.

Gehoorbeschermers

Bent u vaak met luidruchtige apparatuur zoals met de bosmaaier bezig en wilt u advies over ons aanbod gehoorbeschermers? Loop dan eens binnen in onze winkel in Groningen, onze experts staan u graag te woord en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Door het dragen van gehoorbescherming voorkomt u gehoorbeschadiging, verhoogt u de concentratie en verlaagt u de stress- en vermoeidheidsniveau ‘s van uzelf of uw medewerkers. Ervaar zelf hoe zacht de gehoorbeschermers aanvoelen en hoe goed deze het geluid dempen. U kunt er ook voor kiezen het door u gewenste type direct in onze webwinkel te bestellen. Met de kwaliteitsproducten die wij leveren, weet u zeker dat u lange tijd vooruit kunt. Wij bieden daarnaast veel productinformatie zodat u altijd een goed weloverwogen keuze kunt maken. Daarom koopt u gehoorbeschermers bij BTN de Haas!