Overall kopen

Wilt u graag uw kleding beschermen tijdens uw werkzaamheden of het klussen? Dan kunt u een overall over uw kleren dragen. Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres en kunt u zowel in winkel te Groningen, als via de webshop een overall kopen. Wij hebben verschillende soorten, maten en kleuren van o.a. het topmerk Havep. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor werkbroekentruien en werkjassen.

De voordelen van een overall kopen zijn: geen schuur- en scheurplekken in uw werkkleding, geen vuil en mest op uw werkkleding en bescherming tegen bijvoorbeeld de kou. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten die bescherming bieden voor uw eigen veiligheid

Producten 1-36 van 37

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Amerikaanse overall

Een Amerikaanse overall is een overall in tuinbroek model. De overall heeft geen mouwen, maar heeft verstelbare schouderbanden. Zeer geschikt voor de warmere dagen en voor werkzaamheden waarbij uw armen niet vies worden. De Amerikaanse overall is in verschillende uitvoering verkrijgbaar. Wilt u liever een gesloten rug? Dan kunt u ook voor een bodybroek kiezen.

 

Rally overall

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres voor de aankoop van een rally overall. Het voordeel van een rally overall is de eenvoudige twee-weg ritssluiting. Hierdoor kunt u eenvoudig en snel de overall aan- en uittrekken. De rally overall is verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, blauw en zwart en kunnen zowel door dames als heren gedragen worden.