Schrikdraadtesters

Wanneer u een omheining of afrastering heeft geplaatst en het schrikdraadapparaat is gemonteerd, is het belangrijk om te kijken of alles werkt. Hiervoor kunt u een handige afrasteringtester of voltmeter gebruiken. In ons assortiment vindt u verschillende schrikdraad testers:

  • FenceTester – Dit is een sleutelhanger afrastering tester van Gallagher die een luide pieptoon geeft wanneer er stroom op de afrastering staat. De sleutelhanger geeft geen indicatie hoeveel stroom dit is.
  • Voltage niveaus – Een eenvoudig te gebruiken apparaat met verschillende voltage niveaus. Hoe hoger het aangegeven niveau, hoe meer spanning er op uw afrastering zit.
  • Digitale schrikdraadtester – Zeer nauwkeurige spanningtesters met een digitale weergave. U weet precies hoeveel spanning er op uw afrastering zit.
  • Afrasteringcontrole indicator – Dit apparaat laat op 1 km afstand zien of er nog voldoende stroom op uw omheining staat door middel van een lichtflits.

Staat er geen stroom op de omheining? Dit kan liggen aan de aardig van het schrikdraadapparaat. Meer informatie over aarding vindt u op onze kennispagina ‘Aarding bij afrastering’. Bij een goede geleiding is het ook belangrijk dat er goede verbindingen en spanners gebruikt worden.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schrikdraadtester kopen

Bij BTN de Haas bent u aan het juiste adres om een schrikdraadtester te kopen. U vindt bij ons verschillende modellen testers schrikdraad van de merken Gallagher en Pulsara. Via de webshop kunt u gemakkelijk en snel online uw bestelling plaatsen. Vervolgens krijgt u uw tester snel thuis geleverd. Ook voor andere afraster artikelen bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres!

Digitale schrikdraadtester kopen

U vindt bij ons in het assortiment verschillende modellen schrikdraadtesters. Via de webshop kunt u voordelig een digitale schrikdraadtester kopen. De digitale modellen zijn van het merk kwalitatieve merk Gallagher.