Denkacare Vitaladd | tbv aanvullen + aanzuren koemelk | 20kg

SKU
1102016
€ 109,90 € 119,79
Koop 2 voor € 105,50 € 115,00 p/st en ontvang 4% korting
Koop 4 voor € 102,21 € 111,41 p/st en ontvang 7% korting
Koop 10 voor € 93,42 € 101,83 p/st en ontvang 15% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €175
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Koemelk verrijken met essentiele vitamines en mineralen doet u met Vitaladd. Tevens kunt u melk aanzuren. Door het gebruik van Denkacare Vitaladd, met citroenzuur, wordt de stremming van de melk verbeterd en kan het kalf de melk beter verteren. Ook vermindert u de kans op verteringsstoornissen en diarree. Vitaladd is te gebruiken bij koemelk en wanneer u onbeperkt melk wilt voeren. In de verpakking zit 20kg.

Verrijk uw koemelk met Vitaladd!

Als u koemelk voert aan de kalveren, is het van belang deze te verrijken met de hierin ontbrekende vitamines en mineralen. Op deze manier voorziet u het kalf van een gebalanceerde voeding. Wanneer u melk langer wilt bewaren, moet u de melk aanzuren. Door het aanzuren van melk worden de ziektekiemen geremd en hierdoor kan u de melk langer bewaren. Melk aanzuren kan door gebruik te maken van een product dat citroenzuur bevat.

Vitaladd verlaagd de pH waardoor de stremming van koemelk eerder start. Hoe eerder de voorvertering start, hoe sneller de melk in de darmen komt en het opgenomen kan worden. Denkacare Vitaladd zit vol met vitamines en mineralen die zorgen voor een ondersteuning van het immuunsysteem van het kalf. Door de combinatie met citroenzuur stabiliseert Vitaladd de (koe) melk. Wanneer melk wordt aangezuurd, wordt de stremming verbeterd en kan het kalf de melk beter verteren. Een betere stremming zorgt voor een remming van de bacteriegroei en hiermee wordt de kans op verteringsstoornissen en diarree verminderd. Daarnaast word het kalf ook wordt voorzien van de nodige sporenelementen. U kunt Vitaladd gebruiken wanneer u koemelk wilt voeren of bij het onbeperkt voeren van melk. De poeder lost zeer goed op. 

Een zak van 20kg is niet alleen voordeliger, maar het werkt ook gemakkelijker zonder dat u steeds emmers hoeft open te maken en af te sluiten. Ook levert een zak minder afval op en kunt u de zak gewoon bij het oud papier gooien. Natuurlijk is een extra voorraad in huis altijd handig!

Toedienen:

U kunt eerst het product oplossen in een kleine hoeveelheid water om het oplossen in melk te vergemakkelijken. Vitaladd mag tot 6% van het dagelijkse rantsoen uitmaken. Bij koemelk voert u 10-14 dagen 10gr/l. Bij kunstmelk voert u 10-14 dagen 5gr/l.

Specificaties:

  • Merk: Denkavit
  • Type: Vitaladd
  • Geschikt voor: Aanzuren/verrijken van (koe) melk
  • Registratienummer: GMP012388
  • Werkzame stoffen: O.a. ijzer, koper, mangaan, zink, jodium, selenium, vitamine A, D3 en E, dextrose en elektrolyten
  • Analytische bestanddelen: Ruwe as 9.8%, calcium 2.01%, magnesium 0.05% en natrium 0.99%
  • Inhoud: 20kg
Meer informatie
EAN9999991102016
MerkDenkavit
RegistratienummerGMP012388
Inhoud spec20 kg
DiersoortKalf, Koe