Smeermiddelen

Al uw landbouwmachines blijven goed functioneren als u de juiste smeermiddelen bestelt. In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u naast eersteklas motorolie ook kettingzaagolie en speciale truckcleaner. Als u goed zicht wil houden tijdens uw werkzaamheden, hebben wij voor u handige multireinigers of een uitschuifbare ijskrabber waarmee u de ramen van uw trekker of bestelbus ijsvrij houdt. Ook een antivries of een antivriesmeter zult u goed kunnen gebruiken. BTN de Haas heeft een groot assortiment smeermiddelen voor professionele land- en tuinbouwers en de particuliere gebruiker. Bij ons bestelt u voordelig.

Producten 1-36 van 136

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Smeermiddel

Welke machines of voertuigen u ook tot uw beschikking heeft, BTN de Haas heeft een geschikt smeermiddel voor u. Onze niet agressieve ontvetter, bijvoorbeeld verwijdert moeiteloos vuil en viezigheid van machine onderdelen. Daarmee zijn deze ook geschikt voor het periodieke onderhoud van uw maaikorf. Als een onderdeel van uw machine wat piept, maar verder naar behoren functioneert, kunt u gebruik maken van een smeerspray. Voor het grotere onderhoud bestelt u bij ons voordelig het benodigde smeervet.

Smeermiddelen kopen

Door het grote assortiment van BTN de Haas kunt u eenvoudig online smeermiddelen kopen. Wij hebben een breed scala aan smeermiddelen voor uw voertuigen en machines. Als u veel gebruik maakt van een trekker, dan loont het de moeite om groot inkopen te doen. U bespaart een hoop kosten met onze oliën in een voordeelverpakking van 5 liter of meer. Zo treft u bij ons ook vaten aan met een inhoud van 60 liter. Daar kunt u lange tijd vooruit. Om uw olie zonder morsen over te schenken kunt u gebruik maken van een olie-schenkkan of een trechter uit ons assortiment. Smeermiddelen kopen doet u bij BTN de Haas!