Smeerolie

Landbouwwerktuigen, voertuigen en machines blijven soepel draaien en gaan langer mee met de juiste smeerolie. Deze kunt u bij BTN de Haas zeer eenvoudig bestellen. Naast standaard tweetakt olie, hebben wij ook hydraulische olie voor u door perslucht aangedreven werktuigen. Hiermee voorkomt u roestvorming, slijtage en gaat u zelfs ijsafzettingen tegen. In ons ruime aanbod smeerolie vindt u ook dieselolie die ook onder zeer hete omstandigheden zijn werk blijft doen. Als u vaak smeerolie nodig heeft, helpt BTN de Haas u om op kosten te besparen. Met een olievat van 60 liter kunt u langer toe en bent u naar verhouding veel goedkoper uit. Voor vrijwel elke klus en machines hebben wij de geschikte smeerolie voor u.

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kroon Oil smeerolie

U zorgt voor een hoogwaardige smering van uw voertuigen en machines met Kroon Oil smeerolie. Dit oliemerk heeft voor vrijwel elke toepassing een olie met de juiste additieven ontwikkeld. Hydraulische onderdelen blijven langer in topvorm met de speciale Agrifluid. Deze is bij BTN verkrijgbaar in een handzame vijf liter verpakking of in een extra voordelig vat van 60 liter. Om de remmen van uw landbouwvoertuigen goed te houden is de speciale remolie echt aan te bevelen. Ook hebben wij minerale Kroon Oil smeerolie van het type Gearlube. Deze is uiterst geschikt voor het smeren van mechanische overbrengingen en wordt aangeraden als smering van achterbruggen, versnellingsbakken en andere onderdelen waarvoor in EP gedoopte oliën worden voorgeschreven.

Smeerolie kopen

Bij BTN de Haas kunt u zeer scherp geprijsde smeerolie kopen. Al onze prijzen worden voor uw eigen overzicht exclusief BTW weergegeven. Kiest u voor het prijsvoordeel van een vat smeerolie? Dan kunt u deze gemakkelijk naar uw machines overtappen, als u gebruik maakt van een vatkraan of een olie-schenkkan. Behalve een gebrekkige smering kunnen veel motoren ook last hebben van temperatuurschommelingen. Met ons ruime aanbod koelvloeistoffen en antivries houdt u al uw machines en landbouwvoertuigen zowel gedurende hete zomers als koude winters in bedrijf. Smeerolie kopen doet u voordelig bij BTN de Haas. Wij zorgen voor een zeer snelle levering!