Zuigercompressoren

Voor het aandrijven van een stalinrichting of het oppompen van banden kunt u een zuigercompressor gebruiken. Bij BTN de Haas, dé Airpress dealer van Groningen, vindt u een ruim aanbod compressoren voor particulier en professioneel gebruik. De zuigercompressor heeft een overzichtelijk bedieningspaneel, waardoor u deze eenvoudig kunt gebruiken. De kleinere compressoren zijn draag- of verrijdbaar, waardoor u ze gemakkelijk kunt inzetten voor meerdere toepassingen.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Zuigercompressor Airpress

Als u op zoek bent naar een hoogwaardige machine, is de zuigercompressor van Airpress een uitstekende keuze. Het merk Airpress staat bekend om solide en betrouwbare machines. De verschillende compressoren hebben een aanzuigcapaciteit van 215 tot wel 900 liter per minuut. Daarmee kunt u ze niet alleen gebruiken voor luchtgereedschappen, maar ook voor bijvoorbeeld stalhekken en voerkleppen. Bestel uw zuigercompressor van Airpress eenvoudig online bij BTN de Haas!

 

Zuigercompressor werking

Wat u met een fietspomp doet is eigenlijk in het klein de zuigercompressor werking. De compressor heeft een pomp waarmee lucht wordt aangezogen en gecomprimeerd door op- en neergaande bewegingen. De luchtdruk die hierbij wordt gecreëerd verschilt per machine, van 6 tot maximaal 14 bar. Naast de specifieke zuigercompressor werking kunt u ook kiezen voor een schroefcompressor die constante luchttoevoer geeft. Deze is bijvoorbeeld inzetbaar voor uw melkrobot.

 

Zuigercompressor kopen

Wilt u graag een zuigercompressor kopen? Dat kan eenvoudig online bij BTN de Haas, of in onze winkel te Groningen. Hier staan we voor u klaar met deskundig advies over de Airpress compressor. Verder vindt u bij onze winkel een werkplaats, waar u terecht kunt voor onderhoud en reparatie van uw machines. Zo wordt u bij BTN de Haas compleet ontzorgd. Een zuigercompressor kopen doet u daarom in onze winkel. We zorgen voor een snelle levering!