Elektrisch gereedschap

Heeft u tijdens uw werkzaamheden en klussen elektrisch gereedschap of handgereedschap nodig? Dan bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment elektrisch gereedschap van het topmerk Hikoki (voorheen Hitachi). Zo kunt u bij ons terecht voor een boormachine, slagmoersleutel, slijptol, zaagmachine of schuurmachine. Wilt u meer weten over de verschillende soorten machine of over de naamswijziging van Hitachi?

Producten 1-36 van 171

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Accu gereedschap

Wilt u gereedschap gebruiken, maar niet afhankelijk zijn van stroom? Maak dan gebruik van accu gereedschap. BTN de Haas heeft een ruim assortiment Hikoki accu gereedschap, met een uitstekende kwaliteit. De machines en accu’s zijn verkrijgbaar in verschillende voltages en ampères. Wilt u graag werken met optimale kracht? Dan kunt u kiezen voor de nieuwste generatie accu’s van 36V.

Hikoki gereedschap

Bij BTN de Haas kunt u terecht voor Hikoki gereedschap. Wij hebben een ruim assortiment met zowel elektrisch als accu gereedschap. Waarom Hikoki gereedschap? Omdat u dan eerste klas kwaliteit in handen hebt, voorzien van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Zo beschikt het gereedschap over de nieuwe generatie koolborstelloze motoren, waardoor u beschikt over een onverwoestbare en duurzame machine.

Hitachi gereedschap

Bent u op zoek naar Hitachi gereedschap? Dan hebben wij nieuws voor u. Hitachi gereedschap gaat voortaan verder onder de naam Hikoki. Nog steeds hetzelfde kwaliteit, maar dan onder een andere naam. Wilt u alles weten over de naamswijziging van Hitachi? Bekijk dan de pagina: Hikoki wordt de nieuwe merknaam Hitachi.