Smeermiddelen

Als u onderdelen van voertuigen en machines met de juist smeermiddelen onderhoudt, zijn ze beter gesmeerd en gaan ze langer mee. Bij BTN de Haas vindt u een zeer ruim assortiment smeermiddelen met onder ander motorolie, versnellingsbakolie maar ook hydraulische olie voor landbouwmachines. Als u regelmatig reparaties uitvoert, raden wij u aan bij het vastdraaien van bouten en moeren kopervet te gebruiken. Dit vormt een waterafstotende beschermlaag die vastroesten actief tegengaat. Onze smeermiddelen van kwaliteitsmerken als Kroon-Oil doen uitstekend hun werk en zijn in onze online winkel scherp geprijsd.

Producten 1-36 van 164

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Smeermiddelen olie

Voor ondernemingen in de agrarische sector betekent stilstaan inkomstenverlies. BTN de Haas houdt daar rekening mee en stelt u in de gelegenheid smeermiddelen zoals olie per vat van 20 liter of meer af te nemen. Op die manier kunt u voor uzelf een voorraad aanleggen en voorkomt u verrassingen. Daarnaast hebben wij de nodige hulpstukken om smeermiddelen en olie zonder morsen in het reservoir te gieten, zoals trechters en schenkkannen. Als alternatief kunt u kiezen voor onze spuitbussen van verschillende merken als Motip en Granit. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met voor verschillende motoronderdelen een geschikt product.

 

Smeermiddelen online

Als u druk bezet bent, is smeermiddelen online bestellen wel zo eenvoudig. BTN de Haas zorgt voor een snelle levering van uw smeermiddelen. Daarnaast hebben wij een breed aanbod machines en gereedschappen die onmisbaar zijn voor de agrariërs of particulieren met een flinke lap grond. Zo kunt u onder meer grasmaaiers kopen van bekende kwaliteitsmerken als Husqvarna. Voor het onderhoud bestelt u ook hiervoor uw smeermiddelen online. Onze klantenservice geeft u graag advies !