Breedtelampen

Het is voor bestuurders niet altijd eenvoudig om de exacte breedte van uw voertuig in te schatten. U kunt uw medeweggebruikers helpen door uw voertuig of aanhanger te voorzien van breedtelampen. Bij BTN de Haas kunt u deze verlichting in diverse varianten bestellen. Wij hebben onder andere korte en lange breedtelampen en zijmarkeringen in ons assortiment. Bekijk direct onze uitgebreide collectie verlichting!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Breedtelampen tractor

Voertuigen zoals tractoren nemen vaak meer ruimte in op de weg. U kunt andere weggebruikers hiervoor waarschuwen met breedtelampen op uw tractor. Deze verlichting monteert u aan de zijkant van het voertuig, zodat de afmetingen duidelijk zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat u zonder verlichting komt te zitten, vindt u extra lampjes voor uw breedtelampen in ons tractor verlichting assortiment. Met reservelampen op voorraad kunt u uw verlichting eenvoudig repareren en altijd veilig de weg op!

Breedtelampen aanhanger

Niet alleen vrachtwagens en landbouwvoertuigen hebben extra verlichting nodig. U kunt ook breedtelampen voor uw aanhanger gebruiken. Op deze manier maakt u duidelijk dat uw voertuig langer en breder is dan gebruikelijk. Om verlichting op uw kar goed aan te sluiten, kunt u een aanhanger stekker gebruiken. Ook andere accessoires om uw verlichting te monteren vindt u bij BTN de Haas. Heeft u vragen over het gebruik en de montage van breedtelampen op uw aanhanger? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers helpen u graag.

Breedtelampen kopen

U kunt bij BTN de Haas eenvoudig online de gewenste breedtelampen kopen. Wij hebben daarnaast ook alle producten om uw lampen goed en veilig te monteren. Zo kunt u bij ons onder andere verlengkabels, steekzekeringen en kabelschoentjes bestellen. Naast onze webshop, hebben wij ook een fysieke winkel in Groningen. U bent hier van harte welkom om ons assortiment te bekijken. Onze medewerkers staan klaar om u desgewenst van advies te voorzien als u hier uw breedtelampen wilt kopen.