Rattenval kopen

Ongedierte op uw boerderij of in uw huis gaat u eenvoudig tegen door een rattenval te kopen bij BTN de Haas. De vallen zijn in verschillende modellen en formaten te verkrijgen, afhankelijk van de grootte van de muizen of ratten die overlast veroorzaken. Ook als u vogels wilt verjagen van uw erf of land kunt u bij ons terecht. In ons assortiment vindt verschillende vogelverschrikkers. Voor het bestrijden van kruipend ongedierte is een rattenval kopen echter de beste optie

Producten 1-36 van 93

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Rattenval lokaas

U bereikt bij het bestrijden van ratten het beste effect als u voor uw rattenval lokaas aanschaft. Bij BTN de Haas heeft u de keuze uit diverse soorten rattengif en graan dat hiermee bewerkt is. Het wordt snel in het lichaam van de ratten opgenomen en u bent dan ook spoedig van de beesten verlost. Ons rattenval lokaas is er in verschillende categorieën. Zo kunt u aas bestellen voor in huis of in uw stal. Neem bij twijfel of vragen gerust contact met ons op.

 

Muizenval kopen online

U komt eenvoudig en voordelig van uw ongedierte af als u besluit uw muizenval online te kopen in onze webwinkel. Ook andere oplossingen, zoals muizenlijm, zijn bij BTN de Haas verkrijgbaar. Met de lijm komt u tevens van vervelende insecten af! U kunt naast online uw muizenval kopen ook voor vangkooien en rattengif bij ons terecht. Bij BTN de Haas kunt u tevens een Bezem kopen om uitwerpselen van ratten, muizen en ander ongedierte op te vegen.