Stalinrichting

Een goed onderhoud van de stal is belangrijk voor het welzijn van uw dieren. BTN de Haas heeft een zeer ruim en voordelig assortiment producten voor uw stalinrichting. Voor het uitmesten van de stallen kunt u gebruik maken van onze mestvorken, stalbezem of een schep van hoge kwaliteit. Daarnaast hebben wij handige kruiwagens met een inhoud tot wel 160 liter. Of heeft u simpelweg een of meerdere kruiwagenwielen nodig? Dan kunt u deze in onze online winkel eenvoudig los bestellen. Ook kunt u bij ons melkemmers bestellen, waarvan u de inhoud nauwkeurig kunt aflezen.

Producten 1-12 van 213

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stalinrichting koeien

Melk- en vleeskoeien hebben optimale verzorging nodig. BTN de Haas stalinrichting koeien is hiervoor uitermate geschikt. Om de gezondheid van uw koeien te bevorderen, kunt u gebruik maken van ons hygiënische poeder in de vorm van stalstrooisel. Als u dit gebruikt in combinatie met goede voerbakken en ongediertebestrijding krijgen ziektekiemen minder kans en blijven uw dieren in goede gezondheid. Als het om de voeding van uw kalveren gaat, biedt een kalverfles uitkomst. Verder kunt u voor de overige koeien gebruik maken van een voerschep, zodat deze een precies afgepaste hoeveelheid voer tot zich kunnen nemen. Dwangmiddelen vee kunnen u helpen om uw koeien in en om uw stallen bij te sturen . BTN de Haas heeft een compleet assortiment stalinrichting met scherpe prijzen.

Stalinrichting schapen

Ook een schapenstal houdt u piekfijn in orde als u kiest voor stalinrichting schapen. Zo hebben wij voederbakken in de juiste afmetingen. Hebben de eerste lammetjes het levenslicht gezien, dan kunt u deze eenvoudig bijvoeren met een eersteklas lammerenfles van BTN de Haas. Behalve stalinrichting schapen voorzien wij ook in de verzorging van andere boerderijdieren, zoals honden en katten. Zo hebben wij speciale honden en kattenbrokken in een handige verpakking. Uw boerderij is in goede handen met het ruime aanbod van BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!