Stalinrichting

Stalinrichting

Een goed onderhoud en inrichting van de stal is belangrijk voor het welzijn van uw dieren. BTN de Haas heeft een zeer ruim en voordelig assortiment met stalinrichting en toebehoren. Voor het uitmesten van de stallen kunt u gebruik maken van ons stalgereedschap en één van onze handige kruiwagens met een inhoud tot wel 160 liter. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor de aanschaf van kalverhuisvesting, stalverlichting of beveiliging, zoals camera’s.

Producten 1-36 van 390

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Stalinrichting koeien

Melk- en vleeskoeien hebben optimale verzorging nodig. BTN de Haas stalinrichting koeien is hiervoor uitermate geschikt. Zo hebben wij diverse soorten koeborstels voor het welzijn van uw dieren. Daarnaast vindt u bij ons diverse soorten voerbakken, troggen en ruiven in het assortiment. En bieden wij diverse oplossingen aan, voor het regelen van een gezond stalklimaat. Bent u op zoek naar drinkbakken of het aanleggen van drinkwatervoorziening in de stal? Bekijk dan ons assortiment watervoorziening stal. Bij BTN de Haas vindt u een compleet assortiment stalinrichting met scherpe prijzen.

Stalinrichting schapen

Ook een schapenstal houdt u piekfijn in orde als u kiest voor stalinrichting schapen. Zo hebben wij voederbakken in de juiste afmetingen. Hebben de eerste lammetjes het levenslicht gezien, dan kunt u deze eenvoudig bijvoeren met een eersteklas lammerenfles van BTN de Haas. Behalve stalinrichting schapen voorzien wij ook in de verzorging van andere boerderijdieren, zoals honden en katten. Zo hebben wij speciale honden en kattenbrokken in een handige verpakking. Uw boerderij is in goede handen met het ruime aanbod van BTN de Haas. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!