Veiligheidskleding

Bespaar niet op veiligheidskleding wanneer u geregeld, maar ook af en toe, in aanraking komt met gevaarlijke klussen. Deze klussen kunnen variëren van wegwerkzaamheden waar u dichtbij razende voertuigen werkt, tot spoorwerkzaamheden en wanneer u met gevaarlijke machines werkt. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk dat u de juiste kleding draagt die bescherming biedt in uw situatie. U kunt zich compleet aankleden, van boven tot onder, met onze veiligheidskleding. Zo hebben wij een aanbod verkeersregelaarjassen waarmee u tijdens schemering of duisternis goed zichtbaar wordt door straatverlichting en koplampen. Deze zijn voorzien van de geldende regels voor relflectiestrepen in de vorm van een driehoek en in de oranje-gele kleur. Onze veiligheidskleding voldoet bovendien onder andere aan de EN 471 normen.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veiligheidskleding RWS

Wanneer u aan de weg werkt of andere klussen uitvoert voor Rijkswaterstaat, is het verplicht om veiligheidskleding RWS te dragen. Deze kleding vindt u in verschillende uitvoeringen bij BTN de Haas. Voor elk weertype verkopen wij bijpassende reflectiekleding, zodat u comfortabel aan het werk kunt. U heeft keuze uit een overall of tuinbroek, die u gemakkelijk en snel over uw comfortabele kleding draagt. Draagt u liever uw boven- en onderkleding los van elkaar? Dan kunt u veiligheidskleding RWS bij ons los bestellen. RWS T-shirts, broeken en jassen behoren tot de mogelijkheden.  Deze zijn weer uitstekend te combineren met andere werkkleding uit ons assortiment zoals werktruien, of werkhandschoenen!

Veiligheidskleding bouw

Ook voor veiligheidskleding bouw bent u in onze winkel aan het juiste adres! Wij verkopen onder andere reflecterende hesjes en jassen waarmee u goed zichtbaar bent voor uw collega’s die kranen en andere machines besturen. Voor in de bouw, binnen en buiten, vindt u in ons assortiment ook andere werkkleding waarin u comfortabel uw werk kunt uitvoeren. Bekijk onze handige en sterke werkbroeken die u beschermen tegen scherpe elementen en weersinvloeden. Maak uw veiligheidskleding compleet met de werkschoenen uit ons assortiment, die uitstekend beschermen tegen stoten en vallende objecten! En ook voor helmen, brillen en gehoorbescherming bent u bij ons aan het juiste adres.

Veiligheidskleding Groningen

U kunt bij BTN de Haas zowel online als in de fysieke winkel veiligheidskleding Groningen kopen. Onze groothandel is gesitueerd op het bedrijventerrein Driebond in Groningen. Hier kan de veiligheidskleding bekeken, gepast en gedragen worden zodat u zeker weet dat u het juiste product in huis haalt. De productomschrijvingen van onze veiligheidskleding is zeer uitgebreid zodat u een goede keuze kunt maken. Maar als u toch advies wilt van onze gespecialiseerde medewerkers wilt, bent u van harte welkom in onze winkel voor veiligheidskleding Groningen!