PVC dekzeil

Bent u op zoek naar zeil dat 100% waterdicht is? Dan is de keuze voor pvc dekzeil al gauw gemaakt! Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment dekzeilen in de kleuren groen en blauw waarmee u bijvoorbeeld uw tuinspullen, boot, veilig afdekt. Het stevige materiaal PVC is scheurvast, waterdicht en verliest niet snel zijn glans. De dekzeilen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen van 3,5 tot en met 12 meter en zijn voorzien van zeilringen welke rondom gemonteerd zijn om de 50 centimeter, waarmee u het aan de boot of andere ondergrond kunt verbinden. Dit kunt u onder andere doen met spanrubbers en flexibele verbinders, elastisch koord of spanrubbers uit ons afdekmateriaal assortiment.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

PVC dekzeilen

Voor een ruim aanbod PVC dekzeilen bent u bij onze online groothandel aan het juiste adres! Omdat we dekzeilen in verschillende afmetingen hebben, betaalt u nooit teveel voor een kleed dat te groot is voor uw toepassing. Per product staat een uitgebreide omschrijving van de dikte en grootte zodat u altijd de juiste keuze maakt. Daarnaast vindt u informatie over de treksterkte, scheurweerstand, uitscheurweerstand van de ringen en andere handige specificaties over de PVC dekzeilen.

PVC dekzeil kopen

Wilt u voordelig PVC dekzeil kopen? Bij BTN de Haas, dé online groothandel op het gebied van afdekmateriaal, kunnen we de prijzen laag houden omdat we groot inkopen. U bestelt bij ons eenvoudig uw dekzeil online en u kunt het binnen enkele dagen in huis verwachten, tenzij anders aangegeven. Bekijk ook eens onze andere dekkleden zoals afdekzeil groen of dekkleden gewapend voor het veilig wegzetten van uw spullen die beïnvloed kunnen worden door weersomstandigheden. Topkwaliteit PVC dekzeil kopen doet u natuurlijk bij BTN de Haas, de specialist op het gebied van afdekzeil!