Hang- & sluitwerk

Voor professionele bevestigingsklussen is ons hang en sluitwerk zeer geschikt. Wij hebben een ruim assortiment grendels, hengen, ringen en sloten. De sloten zijn A-klasse messing hangsloten met verschillende diameters. De beugel is van gehard staal en u krijgt er twee sleutels bijgeleverd. Daarnaast zijn de sloten voorzien van condensgaten en een rubberen beugelring tegen vocht. Meer specificaties van ons hang en sluitwerk, zoals de afmetingen, kunt u vinden bij de producten zelf.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hang en sluitwerk deuren

Ook voor uw hang en sluitwerk voor deuren bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Zo bieden wij u scharnieren die zijn gegalvaniseerd. Dit maakt de scharnieren corrosiebestendig en glanzend. Zo lijkt uw scharnier na een paar jaar nog steeds zo goed als nieuw! U vindt ook diverse soorten hengen in ons assortiment hang en sluitwerk voor deuren. Wij hebben deze van 400 tot en met 1000 mm.

 

Hang en sluitwerk ramen

De scharnieren in ons assortiment zijn ook erg geschikt als hang en sluitwerk voor uw ramen. Ons bevestigingsmateriaal is van hoogwaardige kwaliteit en is hierdoor erg duurzaam. U heeft er jaren geen omkijken naar! Bij BTN de Haas vindt u ook overige ijzerwaren online, zoals haken en sluitingen. Bent u voor uw boerderij op zoek naar sloten? Dan is onze varkenshokgrendel van metaal een aanrader! 

 

Hang en sluitwerk poort

Wanneer u op de boerderij een poort heeft is ons aanbod hang en sluitwerk interessant. Voor grote poorten zijn de hengen van 1000 mm erg geschikt. U kunt de producten online bestellen of kopen in onze winkel in Groningen. Elke afdeling beschikt over een specialist. Hij of zij adviseert en helpt u graag indien gewenst. Lukt het niet om langs te komen, maar u blijft met vragen zitten over het hang en sluitwerk voor een poort? Neem dan contact op met onze klantenservice!