Ladder kopen

Voor toegang tot de hooizolder of hoger schilderwerk kunt u bij BTN de Haas een ladder kopen. Als u de hoogte in gaat is het belangrijk om dit veilig te doen. Daarom hebben we in onze webshop onder andere laddervoeten die ervoor zorgen dat de ladder stevig blijft staan. U vindt bij ons echte industrie ladders en trappen voor het serieuze werk. Deze zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik en daardoor ook zeer geschikt voor thuis. Een ladder kopen doet u daarom bij BTN de Haas!

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ladder kopen online

U kunt in onze webshop onder andere twee- en driedelige ladders online kopen. We hebben huishoudtrappen vanaf 3 treden tot hoge ladders met 3 x 14 treden. Al deze ladders voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Zo kunt u met een gerust hart binnen en buiten klussen en schilderen. Kijk voor de nodige verf en kwasten eens bij onze verf en toebehoren. Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig online uw schildersbenodigdheden en een ladder kopen. Daarnaast bent u van harte welkom in onze winkel in Groningen!

 

Aluminium ladder kopen

Om hoogtes van 1 tot meer dan 8 meter te bereiken kunt u een aluminium ladder kopen. De ladders zijn eenvoudig in te klappen en/of in en uit te schuiven. U vindt in ons assortiment handige accessoires zoals een afstandhouder en een ladder Limb. Deze laatste steekt u in het gat van een trede en kunt u vervolgens gebruiken om voorwerpen aan op te hangen. Wilt u graag een aluminium ladder kopen? BTN de Haas biedt u scherpe prijzen!