Vital Concept

Nieuwe Vital Concept artikelen in het BTN de Haas assortiment.

Door de overname van BTN de Haas door WINFARM / Vital Concept  zal BTN de Haas de komende periode nieuwe producten opnemen in het assortiment. De producten die wij zullen toevoegen zijn speciaal door de specialisten van BTN de Haas geselecteerd. Door zelf deze selectie te hebben gemaakt hebben wij een mooie selectie van artikelen waar u naar gevraagd heeft. 

Voor het eerst in het bestaan van BTN de Haas hebben wij naast onze folders een echte catalogus van 300+ bladzijden. Bekijk via onderstaande links onze volledige catalogus voor onze nieuwe producten.

Producten 1-36 van 403

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Klant: groeien door samenwerking met een glimlach

Door goed naar u te luisteren horen wij welke producten worden gemist op uw agrarisch bedrijf. Door samen te werken kunnen we ervoor zorgen dat wat u in de praktijk mist bij ons in de schappen komt!

 

Alpha-Tech: eigen fabriek van 4.500m2

BTN de Haas / Vital Concept beschikt over een eigen fabriek waar we onze eigen producten kunnen ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij samen met u de beste producten ontwikkelen welke in de praktijk het best tot hun recht komen.

 

Bel Orient: praktijkboerderij voor testen en trainingen

Door een eigen praktijkboerderij voor het testen en het geven van trainingen zorgen we ervoor dat de ontwikkelde producten ook daadwerkelijk naar uw wens functioneren tijdens de werkzaamheden. Daarnaast leren we door trainingen op locatie van andere agrariërs om zo onze kennis vanuit de sector te verbreden en te verbeteren.

 

Productaanbod: BTN de Haas / Vital concept een compleet agrarisch assortiment

Door de beste artikelen uit ons huidige assortiment te combineren met de beste artikelen uit het Vital Concept assortiment kunnen wij u een compleet agrarisch assortiment aanbieden tegen een scherpe prijs.

 

Verkoop door kennis: winkel, webwinkel, telefonisch orderteam, kennisteam en advies op locatie

Bij BTN de Haas willen we u optimaal ondersteunen. Dit doen wij doormiddel van onze winkel te Groningen welke ma t/m vrij geopend is, onze webshop welke 24/7 beschikbaar is, een telefonisch orderteam welke van ma t/m vrij bereikbaar is, een kennisteam dat u advies op maat kan geven welke van ma t/m vrij bereikbaar is en Agri-tech advies op locatie. U kan met elke vraag of situatie bij ons terecht voor advies of ondersteuning.