Tuinartikelen

Erf & tuinartikelen

In uw tuin is altijd wel iets te doen. Om het onderhoud van uw tuin in goede banen te leiden heeft BTN de Haas een groot aanbod tuinartikelen voor u! In onze webwinkel vindt u alleen de beste merken voor de laagste prijzen. Schoppen en spades, tuinhamers en bezems zijn slechts een deel van ons ruime tuinartikelen assortiment. Bovendien kunt u uw schuur of tuinhek van een nieuwe kleur voorzien met behulp van onze verfafdeling. Bij BTN de Haas vindt u zeker wat u nodig heeft!

Producten 1-36 van 589

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Tuinartikelen online

In onze uitgebreide webwinkel bestelt u voordelig en met het grootste gemak tuinartikelen online. Zo kunt u bij BTN de Haas een kruiwagen kopen in verschillende groottes. De kruiwagens hebben uiteenlopende laadvermogens en voor extra balans kunt u bovendien een kruiwagen met twee wielen bestellen! Kies uw kruiwagen uit en bestel deze en vele andere tuinartikelen online bij BTN de Haas!

Groothandel tuinartikelen

Hoe groot uw tuin ook is, BTN de Haas is dé online groothandel voor tuinartikelen! Wij hebben alles in huis waarmee u zelf de bewatering van uw tuin kunt regelen. U kunt bij ons onder andere terecht voor tuinslangen, haspels en verschillende slangkoppelingen waarmee het besproeien van uw tuin of grond gemakkelijker wordt. Wilt u uw watervoorziening automatiseren? Ons assortiment bevat daarvoor verschillende pompen. Boeren, burgers en buitenlui weten dankzij het uitgebreide aanbod van onze groothandel dat voor tuinartikelen BTN de Haas hét online adres is!

Tuinartikelen kopen

Wilt u hoge kwaliteit tuinartikelen kopen waarmee u uw klus snel en efficiënt kunt klaren? Dan is de webwinkel van BTN de Haas dé plek om uw gespecialiseerde gereedschap te bestellen! Zowel grote als kleine tuingereedschappen zijn bij ons verkrijgbaar. Bomen en heggen kunt u bijvoorbeeld eenvoudig trimmen met een snoeischaar uit ons assortiment. Wat u ook nodig heeft om uw tuin te verzorgen, bij ons vindt u het. Zodra u uw keuze heeft gemaakt zorgen wij voor een snelle bezorging van uw bestelling. Dat is dan ook de reden dat tuinartikelen kopen bij BTN de Haas altijd een verstandige keuze is!