Slangkoppelingen

Als u de lengte van uw tuinslang wilt aanpassen is een hoge kwaliteit slangkoppeling de oplossing! Hiermee kunt u meerdere slangen aan elkaar verbinden en zo eenvoudig meer speling creëren bij het besproeien van uw tuingrond. De koppelingen zijn vervaardigd uit betrouwbare materialen zoals rubber, roestvrij staal en thyleen. Zo weet u dat uw slangkoppeling nog jaren meegaat als u deze bij BTN de Haas bestelt. Naast de koppeling kunt u ook voordelig een nieuwe Tuinslang kopen in onze online winkel.

Producten 1-36 van 54

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Slangkoppeling messing

Onze gereedschappen en accessoires zijn gemaakt van de meest duurzame materialen. Daarom kunt u bij ons een slangkoppeling van messing bestellen. Messing is een legering van koper en zink, een zeer corrosiebestendig materiaal. Daarom gaan deze koppelingen jarenlang mee. U kunt uw slangkoppeling van messing in verschillende vormen en afmetingen bestellen. Op deze manier kunt u eenvoudig uw tuinslangen op elkaar aansluiten.

 

Slangkoppeling ½”

Het ruime BTN de Haas assortiment bevat onder andere een slangkoppeling van ½” (127 mm) breed. Deze kan gekoppeld worden aan slangen van diverse breedtes, omdat de ½” koppeling met uiteinden van diverse diameters beschikbaar is. Zo kunt u online eenvoudig een koppeling met de gewenste afmeting bestellen in onze webwinkel. Zoekt u een slangkoppeling om tuinslangen van ½” met elkaar te verbinden? Bestel deze dan voordelig en eenvoudig online! bij BTN de Haas!

 

Slangkoppeling Gardena

Om u van de beste materialen te voorzien kunt u bij BTN de Haas uw slangkoppeling van het merk Gardena bestellen. Dit Duitse merk voorziet al jarenlang wereldwijd in het tuingereedschap van zowel particuliere als professionele hoveniers! Met deze koppelingen verbindt u moeiteloos uw tuinslangen aan elkaar om u meer bereik te geven. Van dit merk kunt u bovendien een gepaste Tuinspuit bestellen. Bij BTN de Haas kunt u voordelig uw slangkoppeling van Gardena en andere toebehoren voor uw bewatering bestellen!