Tuinspuit

Om zo effectief mogelijk uw planten en gazon te bewateren kunt u een handige tuinspuit kopen bij BTN de Haas. U heeft in ons grote assortiment een zeer ruime keuze! De spuiten zijn in vele verschillende varianten verkrijgbaar. Of u nu een spuitpistool nodig heeft, een borstel of een broes, in onze webwinkel vindt u wat u zoekt! Naast een tuinspuit kunt u bij ons ook een tuinslang kopen. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en maak uw keuze

22 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tuinspuit Gardena

Als u de meest betrouwbare bewateringsaccessoires zoekt kunnen wij u een tuinspuit van Gardena aanbevelen. Dit Duitse merk is al jarenlang populair over de hele wereld. Of u nu planten water wilt geven of uw ruiten schoon wilt maken, met Gardena krijgt u het voor elkaar. Met deze accessoires is het geen enkel probleem om lastige plekken te bereiken! Dankzij een tuinspuit van Gardena wordt iedere klus eenvoudig en snel geklaard.

 

Tuinspuit kopen

BTN de Haas biedt u alleen het beste van het beste voor uw tuin. Daarom is een tuinspuit kopen in onze webwinkel altijd een verstandige keuze. Wij hebben alles op voorraad om de besproeiing van uw planten te vergemakkelijken. Zo kunt u bij ons in meerdere varianten een slangkoppeling bestellen om verschillende stukken tuinslang eenvoudig op elkaar aan te sluiten. Ook haspels om uw slangen mee op te rollen vindt u bij ons. Deze kunt u voordelig samen met uw tuinslang kopen bij BTN de Haas.