Houten steel

Een goede bezem, bijl of spade hoort jarenlang mee te gaan. Toch kan het nodig zijn om de houten steel van uw tuingereedschap te vervangen. In het online assortiment van BTN de Haas vindt u genoeg mogelijkheden voor een nieuwe steel!


Onze stelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gaan jarenlang mee. Bij de keuze is de steellengte belangrijk om uw lichaam zo min mogelijk te belasten. Een te korte steel zal uw rug gaan belasten en een te lange steel zal uw schouders gaan belasten. Daarnaast moet een steel goed in de hand liggen. Hiervoor zijn verschillende soorten hout:

  • Essenhout: Sterk en taai hout. De meeste stelen zijn gemaakt van kwalitatief essenhout. 
  • Hickory: Afkomstig vanuit Amerika. Dit hout staat bekend om zijn taaiheid, maar het materiaal is ook sterk en elastisch. 
  • Tauari: Vrij glad hout dat goed in de hand ligt en licht van gewicht is. 

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Houten steel 200 cm

Heeft u een schepemmer waarvan de steel moet worden vervangen? Dan komt onze houten steel van 200 cm goed van pas. Voor ieder gereedschap hebben wij de juiste steel. Uw schepemmer, schoffel of bijl is weer als nieuw en klaar voor intensief gebruik. Op onze website ziet u precies welke steel waarvoor gebruikt kan worden en vindt u informatie over de lengte ervan. Of u nu een houten steel van 200 cm nodig heeft of een ander formaat, onze stelen zijn geheel ergonomisch!

 

Houten steel 300 cm

Alle formaten zijn vertegenwoordigd in ons ruime assortiment aan stelen. Een houten steel van 300 cm of langer kunt u eenvoudig bestellen bij BTN de Haas. Voor welk gereedschap u ook een vervangend handvat zoekt, als het een steel heeft kunnen wij deze leveren! Bovendien zijn complete gereedschappen eveneens bij ons verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons een gloednieuwe en betrouwbare Schep kopen voor elke klus. Bestel eenvoudig het formaat dat u nodig heeft bij BTN de Haas, zelfs als de houten steel 300 cm lang moet zijn.