Houten steel

Een goede bezem, bijl of spade hoort jarenlang mee te gaan. Toch kan het nodig zijn om de houten steel van uw tuingereedschap te vervangen. In het online assortiment van BTN de Haas vindt u genoeg mogelijkheden voor een nieuwe steel! Onze stelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gaan jarenlang mee. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet de hele Voorhamer te vervangen maar alleen de houten steel! Welk gereedschap u ook nodig heeft, u vindt het bij BTN de Haas. Lees meer

van 18

Foto-tabel  Lijst 

van 18

Foto-tabel  Lijst 

Houten steel 200 cm

Heeft u een schepemmer waarvan de steel moet worden vervangen? Dan komt onze houten steel van 200 cm goed van pas. Voor ieder gereedschap hebben wij de juiste steel. Uw schepemmer, schoffel of bijl is weer als nieuw en klaar voor intensief gebruik. Op onze website ziet u precies welke steel waarvoor gebruikt kan worden en vindt u informatie over de lengte ervan. Of u nu een houten steel van 200 cm nodig heeft of een ander formaat, onze stelen zijn geheel ergonomisch!

 

Houten steel 300 cm

Alle formaten zijn vertegenwoordigd in ons ruime assortiment aan stelen. Een houten steel van 300 cm of langer kunt u eenvoudig bestellen bij BTN de Haas. Voor welk gereedschap u ook een vervangend handvat zoekt, als het een steel heeft kunnen wij deze leveren! Bovendien zijn complete gereedschappen eveneens bij ons verkrijgbaar. Zo kunt u bij ons een gloednieuwe en betrouwbare Schep kopen voor elke klus. Bestel eenvoudig het formaat dat u nodig heeft bij BTN de Haas, zelfs als de houten steel 300 cm lang moet zijn.