Zitmaaier kopen

Voor eenvoudig maar strak onderhoud van uw tuin kunt u bij BTN de Haas voordelig een zitmaaier kopen. Er zijn verschillende soorten zitmaaiers te verkrijgen in onze webwinkel, modellen met een opvangbak of met zijuitworp. Alle modellen worden aangedreven door benzine en zijn uitgevoerd met verschillende motoren. Voor elk type tuin is er een geschikte zitmaaier te vinden in onze webwinkel. De zitmaaier met zijuitworp heeft als voordeel dat het gebruik maakt van de mulch maaimethode. Hiermee wordt het gemaaide gras in kleine stukjes gehakt en achtergelaten op het gazon. Zodoende houdt het gras langer vocht vast en zal het niet snel uitdrogen. Lees meer

van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 42

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Husqvarna zitmaaier kopen

Bij BTN de Haas vindt u louter kwaliteitsproducten, zo ook wanneer u geïnteresseerd bent om een Husqvarna zitmaaier te kopen. Deze maaiers staan bekend om comfort, efficiëntie en multifunctionaliteit. Kenmerkend is de pure Zweedse klasse die de apparaten uitstralen. Dankzij het unieke stuursysteem van de Husqvarna zitmaaier kunnen de achterwielen onder de machine draaien. Daardoor hebt u veel meer manoeuvreerruimte en rijdt u gemakkelijk om obstakels heen. Het maaidek van alle apparaten bevindt zich aan de voorkant. Zo heeft u een goed overzicht van uw werkterrein, kunt u eenvoudig randen maaien en de hoeken meenemen. Blijven er toch randen staan waar u niet goed bij kunt? Bekijk dan ook eens ons bosmaaiers assortiment.

 

Zitmaaier kopen online

Bij BTN de Haas kunt u eenvoudig vanuit uw eigen huis een zitmaaier kopen online in onze webwinkel. Heeft u vragen over het aanschaffen van een zitmaaier? Onze deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar om u te voorzien van advies op maat. U kunt er ook voor kiezen om langs te komen in onze fysieke winkel waar vakkundig personeel klaar staat om samen met u te kijken wat de meest geschikte zitmaaier voor u is. Bij ons kunt u voordelig een zitmaaier online kopen.