Gereedschap sets & modules

In deze categorie vindt u alle gereedschap sets en modules van o.a. Unior en Mannesmann die u nodig bent. De gereedschap sets zijn verkrijgbaar in vele soorten. Zo hebben wij doppsensets, bitsets, sleutelsets, schoevendraaiersets en sets met verschillende gereedschappen. De sets zitten vaak netjes opgeborgen in afsluitbare koffers. Daarnaast hebben we ook de bekende modules van Unior. Deze kunt u eenvoudig opbergen in uw gereedschapswagen.

Producten 1-36 van 82

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Unior modules

De Unior modules kunnen zeker niet ontbreken in uw Unior gereedschapswagen. De modules bestaan uit verschillende sets die netjes zijn opgeborgen in foam trays. Zo kunt u bijvoorbeeld een doppenset of steekringsleutelset kopen. In de tray zitten dan verschillende maten, zodat u altijd de juiste maat bij de hand heeft. Unior modules zijn geschikt voor de professional maar ook voor de klusser die met eerste klas gereedschap wil werken.

Doppenset

Een doppsenset is een set die bestaat uit verschillende maten doppen. Bij complete doppensets vindt u ook een ratel en de nodige verlengstukken die u wellicht nodig bent. U heeft de keuze uit de zogenaamde standaard zeskant doppen, maar u kunt u kiezen uit inbusdoppen, torxdoppen en krachtdoppen. Vragen over een doppenset? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bitset kopen

Wilt u een bitset kopen? Dan heeft u bij BTN de Haas de keuze uit verschillende soorten bitsets. U kunt eenvoudige kleine bitstes kopen, maar er zijn ook grote uitgebreide bitsets. Met een grote bitset heeft u altijd de keuze voor een juist type bit. De set is ook zeer handig als u vaak gebuikt maakt van verschillende soorten schroeven, of werkt met veel verschillende soorten.

Schroevendraaierset

Schroevendraaiers zijn er in vele soorten en maten. U kunt er voor kiezen om losse schoevedraaiers te kopen, die u vaak gebruikt. Maar u kunt ook een schroevendraaierset kopen. Met een Unior schroevendraaierset heeft u zowel kruis, platte als torx schroevendraaiers bij de hand.