Akkerbouw, GWW & Loonwerk
Bouw, Industrie & Bedrijf
Kas, Teelt & Kwekerij
Kleine herkauwers
Agrarische particulieren & Hobbyboer
Vragen? Bel:
050 - 5414311
HikokiHikoki
HavepHavep
KarcherKarcher
GallagherGallagher
HusqvarnaHusqvarna
HavepHavep
Cid LinesCid Lines
Farm O SanFarm O San

Geef om elkaar

Na intensief overleg en een intensieve voorbereiding van een aantal maanden heeft ons lang gekoesterde ‘’verbindingsinitiatief’’ tussen boeren en burgers een gezicht gekregen in de vorm van schitterend filmmateriaal. 

Waarom geef om elkaar?

We zijn op zoek gegaan naar wat wij als BTN de Haas kunnen doen om de boer en de burger dichter bij elkaar te krijgen zonder dat hier een commercieel doel aan ten grondslag ligt. Dit hebben we gedaan door te laten zien wat er allemaal gebeurt op een boerderij om een ogenschijnlijk simpel iets als het bereiden van pannenkoeken voor elkaar te krijgen en dat het daarbij niet vanzelfsprekend is dat ingrediënten als suiker, meel, eieren en melk dagelijks in de supermarkt te vinden zijn.

Over BTN de Haas

BTN de Haas is dé agrarische groothandel, die sinds 1925 gevestigd is in Groningen.

De agrarische sector beschouwen wij als onze belangrijkste doelgroep. Van melkkoe, schaap, geit, paard, vleeskoe, kip en varken tot akkerbouw, glastuinbouw, teelt, boomkwekerij, hovenier, loonbedrijf, GWW, agrarische dienstverlening en hobbyboer. Wij zijn er trots op dat wij deze sector mogen bedienen. Dagelijks streven wij ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van kennis, service, kwaliteit en prijs. Dit doen we met een team van 30 enthousiaste collega’s die passie voor hun werk én de klant hebben.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00
Donderdag koopavond tot 21:00

Website: 7 dagen in de week, 24 uur per dag.

Afwijkende openingstijden tijdens de feestdagen: klik hier