Universal Hobbies

Een merknaam kan nauwelijk toepasselijker zijn dan Universal Hobbies. De realistisch vormgegeven replica’s op schaal van landbouwvoertuigen spreken zowel volwassen verzamelaars als kinderen aan. In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u onder meer miniaturen en sleutelhangers van Universal hobbies. Daarnaast hebben wij voor de allerkleinsten ook verschillende Rolly Toys traptractors in ons assortiment. Bekijk on suitgebreide assortiment en bestel eenvoudig uw Universal Hobbies of ander speelgoed online. Lees meer

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Universal Hobbies miniaturen

De vele realistisch weergegeven details maken van Universal Hobbies miniaturen een lust voor het oog. Behalve tractoren hebben wij ook minutieus nagebouwde replica’s van voorladers, een combines of aanhangwagens. Naast de verschillende typen landbouwvoertuigen bieden wij in ons assortiment ook Universal Hobbies miniaturen van verschillende landbouwvoertuigen aan. Als verzamelaar maakt u met het ruime aanbod van BTN de Haas eenvoudig uw collectie compleet.

 

Universal Hobbies 1:32

Voor een realistische kopie van landbouwvoertuigen is het van belang dat de schaal niet te klein is. De miniaturen van Universal Hobbies 1:32 zijn groot genoeg voor het tonen van kleinere details, zoals zwaailichten, velgen en achteruitkijkspiegels. Doordat er gebruik gemaakt is van hoogwaardige materialen kunnen de miniaturen van Universal Hobbies 1:32 tegen een stootje. Behalve speelgoed voor groot en klein kunt u in onze winkel ook terecht voor trampolines. Daarmee bezorgt u uw kinderen buiten vele uren springplezier. Zijn ze eenmaal binnen dan houdt u ze met Universal Hobbies 1:32 weer geruime tijd zoet. Als u bij BTN de Haas bestelt profiteert u van een snelle levering!